Connect with us

Știri

Secretul lui Marius Calin de la Romanii au talent a fost aflat

Călin Marius, un sondor în vârstă de 25 de ani, este concurentul ediţiei cu numărul trei care a fost trimis de Mihaela Rădulescu direct în Semifinale.

Îmbrăcat extrem de sexy, toţi se aşteptau să vadă un număr de striptease, însă concurentul i-a uimit pe juraţi cu vocea sa deosebită.

Chiar daca a fost apreciat de jurati, Marius Calin nu a fost prea multumit de prestatia lui, asa ca a tinut sa explice admiratorilor sai, de ce vocea lui nu s-a auzit foarte bine.

61651116

„Momentul meu intreg din etapa auditiilor concursului „Romanii au talent”. A fost pentru prima oara cand am cantat opera pe scena si de aceea din cauza lipsei de experienta, unii contesta calificarea mea in semifinala. Tin totusi sa mentionez, ca din cauza vacarmului din sala (pentru ca efectiv toata lumea urla), pe scena nu se mai auzea nimic. Nici negativul, nici vocea. Nu am avut control aproape deloc, deci am cantat ca surzii. Multumesc echipei Pro Tv care s-a ocupat amanuntit de fiecare detaliu si a pus in evidenta cele mai frumoase aspecte din filmare si juriului care are incredere in mine. Va multumesc tuturor pentru incurajari, aprecieri si mai ales critici, care ma fac sa imi observ greselile si sa le corectez. Sunteti cu totii minunati”, a scris tanarul pe contul lui de socializare, citat de Cancan

Nu foarte multi stiu ca Marius Calin a mai cochetat cu televiunea pe vremea cand avea 17 ani, intr-o emisiune la TVR 2. Iata mai jos momentul.

video

:)) la 17 ani, si eu copilash ^_^ la un concurs la tvr… cand am avut o tentativa de a urma o cariera muzicala… ce a trecut timpul..pffff

Posted by Marius Calin on Monday, 16 February 2015

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top