Sediu de concediu. Spune-ne povestea ta!

04.07.2016
Sediu de concediu. Spune-ne povestea ta!

Aveam vreo 19 de ani si eram in cel mai carpit concediu. Stii cum e la varsta aia: cu cat ai mai putini bani, cu atat vrei si poti si stii sa te distrezi mai mult, mai bine! De fapt, nici nu cred ca te gandesti la bani. Te gandesti la gasca, la bikini si fete si la (Doamne, ajuta!) topless, la beri, la bai in mare noaptea, la dormit pe plaja pana cand chiar te trezeste cea mai bizara ganganie pentru care tu esti cel mai bizar traseu…

Eram, asadar, lefter, dar fericit. Eram cu prieteni buni, ma lipisem de vreo trei nopti de somn pe jos, intr-o camera de hotel insalubru (vedeam eu ce fac dup-aia), iar dupa prima zi, simteam ca ma ustura pielea si pe dinauntru, nu doar pe dinafara. Cand ma vaicaream mai tare, o minunatie de roscata a venit la mine hlizindu-se toata. Toata ziua, statuse lungita trei cearceafuri mai incolo. Acum, era fix in fata mea, radea, avea parul ud fleasca si un borcan de iaurt in mana. Cica sa il dau pe mine seara, inainte de culcare. In capul meu, ii raspundeam cu cele mai tari poante.

Dar gura mea era paralizata. S-a prins, a ras iar, s-a asezat langa mine direct pe nisip si, nu stiu cum naiba, in vreo juma de ora m-a facut sa vorbesc. Bine, golanii aia cu care eram spun ca as fi fost mut mult mai multa vreme. Nu mai stiu care din gasca a intrebat-o daca nu ramane cu noi pe terasa. A socotit ceva in cap vreo opt secunde, apoi a zis “DA” si mi-a facut cu ochiu. La prima bere, eram pulbere.

La a doua, intrasem in coma alcoolica. La a treia, am cerut-o de nevasta. A zis sa iau intrebarea inapoi si s-o pun intr-un sertar, mai bine facem o baie in mare. Era noapte, era minunata si era, practic si deja, iubita mea. A fost iubita mea toata vara! Am lasat-o sa plece ca prostu’! De-atunci, macar o data pe an ma duc pe plaja aia. Cred ca am tocit locul. Nu-s trist, dar ce fericit as fi daca as mai vedea-o o data! De-atunci, cam pe vremea asta numar zilele pana la vacanta. Mai am 15.

Tu cate mai ai? Si spune si tu la schimb o poveste, sa-mi treaca mai repede timpul!