Connect with us
Semn divin în Grecia, oamenii sunt îngroziți

Știri

Semn divin în Grecia, oamenii sunt îngroziți

Grecia este greu încercată în aceste zile. Oamenii trec prin clipe extrem de grele după dezastrele din ultima săptămână. Incendiile și inundațiile au devastat tot ce au prins în cale. Este doliu național în Grecia după ce incendiile puternice au făcut pagube impresionante.

Până acum s-au înregistrat 85 de morți și sute de răniți. Un detaliu extrem de bizar a ieșit la iveală de curând iar oamenii au început să vorbească tot mai mult de o pedepsă venită de la Dumnezeu!

Grecii se zbat între şoc şi indignare după incendiile devastatoare care au luat cel puţin 82 de vieţi. În plus, aproape 200 de persoane au fost rănite şi nimeni nu ştie nimic despre alţi 40 de oameni.

Numărul victimelor s-a ridicat la 82, conform unui ultim anunț al autorităților. Echipele de intervenţie continuă să caute supravieţuitori în zonele mistuite de flăcări şi pe mare, informează Reuters.

Rude disperate au apărut la televizor şi au cerut ajutor. Alţii au dat vina pe autorităţi pentru acest incendiu cu cele mai multe victime din ultimele decenii din Grecia.

Incendiile din Grecia au șocat o lume întreagă

Autoritățile caută și acum supraviețuitori printre ruine și numeroase familii încă mai speră să afle vești despre cei dispăruți.

Atena a fost recent lovită de un adevărat potop și străzile inundate seamănă mai degrabă cu niște râuri revărsate, totul la doar câteva zile după ce incendiile puternice au transformat totul în ruine.

Un detaliu șocant a ieșit la iveală și a pus internauții pe jar. Se pare că numeroși creștini din Grecia s-au rugat la Dumnezeu pentru a primi ploi care să stingă incendiile din diferitele regiuni ale țării.

Citește și Incendiile din Grecia: Explicațiile pentru dezastru și mărturiile supraviețuitorilor

La câteva zile, răspunsul divin a venit printr-o cantitate impresionantă de ploi, ce au dus la apariția inundațiilor.

Mulți sunt de părere că este vorba despre un mesaj de la Dumnezeu și că sfârșitul ar fi aproape, fiindcă evenimentele recente din Grecia seamănă mai degrabă cu un scenariu de Apocalipsă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top