Connect with us
Sergiu Curcă s-a sinucis! Tânărul avea doar 22 de ani și o carieră în ascensiune! Mesajul de adio al cântărețului de muzică populară

Știri

Sergiu Curcă s-a sinucis! Tânărul avea doar 22 de ani și o carieră în ascensiune! Mesajul de adio al cântărețului de muzică populară

Sergiu Curcă, cântărețul de muzică populară în vârstă de 22 de ani care și-a pus capăt zilelor în prima zi a anului 2018, a scris un bilet de adio înainte de a-și pune capăt zilelor.

El a lăsat un bilet de adio către cei apropiați în care i-ar fi îndemnat să-l conducă pe ultimul drum și să-l uite, potrivit specialarad.ro.

Tânărul din comuna arădeană Lipova a fost găsit spânzurat, luni, în jurul orei 15.30, chiar de tatăl său. Cântărețul ar mai fi încercat, în trecut, să-și ia viața.

Sergiu Curcă cânta despre viața și frumusețea tinereții. Apropiații lui nu înteleg de ce a făcut acest gest.

Sergiu Curcă s-a sinucis!

Sergiu Curcă, un tânăr în vârstă de 22 de ani, interpret de muzică populară, s-a sinucis, luni, fiind găsit spânzurat în locuința sa din orașul Lipova, județul Arad, transmite MEDIAFAX.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost găsit spânzurat luni după-amiază, în locuința sa din orașul Lipova, județul Arad.

“Tânărul s-a sinucis, nu există alte suspiciuni. Polițiștii se află la fața locului pentru a face cercetări”, arată reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Tânărul care s-a sinucis în prima zi din anul 2018 se numește Sergiu Curcă și este interpret de muzică populară, cunoscut în județul Arad.

El făcea parte și din Ansamblul Folcloric de Cântece și Dansuri Lipova.

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate, luni, pe pagina de Facebook a solistului arădean.

Tânărul, Sergiu Curcă, care avea 22 de ani şi era solist al Ansamblului Folcloric de Cântece şi Dansuri Lipova, a fost găsit spânzurat.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost descoperit de către tatăl acestuia.

“A fost găsit mort în locuinţa sa. Tânărul s-a sinucis, nu există alte suspiciuni cu privire la cauza morţii.

La acest moment poliţiştii se află la faţa locului pentru cercetări”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga, care a precizat că trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină legală pentru necropsie.

Sursa: News.ro

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top