Connect with us
Service-urile auto lucreaza cu Dezmembraru pentru majoritatea pieselor

Știri

Service-urile auto lucreaza cu Dezmembraru pentru majoritatea pieselor

Service-urile auto lucreaza cu Dezmembraru pentru majoritatea pieselor

Dezmembraru, parcul auto cu componente second-hand, testate, verificate, comercializate cu factura si posibilitate de retur, continua sa dezvolte parteneriate cu service-uri auto pentru a furniza piese originale, in scopul diminuarii risipei si dezvoltarii unor autovehicule tot mai ecologice.

Dezmembraru, parcul auto cu componente second-hand, testate, verificate, comercializate cu factura si posibilitate de retur, continua sa dezvolte parteneriate cu service-uri auto pentru a furniza piese originale, in scopul diminuarii risipei si dezvoltarii unor autovehicule tot mai ecologice.

Cu parteneriate in crestere, centrul de dezmembrari auto isi propune sa dezvolte aceasta parte a business-ului intr-un mod profesionist, prin gestionarea impecabila a produselor comercializate si printr-o cat mai buna acoperire a intregii game de marci si modele.

Cu peste 50k de piese gata spre a fi livrate, Dezmembraru mentine un ritm saptamanal de actualizare a stocului, astfel incat sa satisfaca necesitatile tuturor clientilor sai. Specialistii comercializeaza doar piese auto second-hand de calitate superioara din dezmembrari, la preturi corecte si promotionale in cazul comenzilor primite de la service-uri auto.

Specialistii au incheiat un contract de parteneriat cu firme de curierat rapid, avand integrata inclusiv optiunea Easy Box pentru facilitarea cumparaturilor, astfel incat la trimiterea pieselor oriunde in tara, preturile de transport pentru clienti sa fie cele mai mici posibile de pe piata.

Gestiunea pieselor din catalogul online al parcului auto

Dezmembratorul foloseste un sistem pe cat de simplu, pe atat de eficient: indeparteaza piesa de pe masina, o verifica pana la cel mai mic detaliu, se asigura ca este functionala, marcand-o cu un cod de bare si o eticheta insotita de marca, modelul, motorizarea si anul de fabricatie a masinii de pe care a fost scoasa, dupa care este scanata si intrata automat in gestiunea parcului auto.

Scopul este ca atunci cand se face o cerere de oferta pentru un produs anume, vanzatorul sa poata cauta direct in fisierul cu piese sau in programul dedicat ce indica locatia exacta a componentei auto. Astfel, de la o comanda, dezmembratorul poate trimite piesa la curier in doar cateva minute. Pozele sunt si ele importante, astfel ca Dezmembraru face poze imediat dupa indepartarea piesei de pe masina si depozitarea ei, sau la cererea clientului.

Pe langa un sistem care usureaza toata vanzarea pieselor din dezmembrari, parcul auto care vinde piese second-hand originale mai raspunde unei cereri, care il face perfect. Centrul de dezmembrari vinde online, transparent, pe un site specializat exclusiv pe comercializarea componentelor auto, care-i confera si mai multa credibilitate printr-un sistem de calificative primite de la alti cumparatori. Astfel, clientii pot achizitiona piesele in cunostinta de cauza, pe baza istoricului format de-a lungul existentei sale.

Relatia dintre echipa Dezmembraru si clientii sai se bazeaza 100% pe seriozitate maxima, incredere si loialitate. In cursul anilor de experienta in domeniu, parcul de dezmembrari auto a incercat sa inteleaga cat mai bine nevoile colaboratorilor sai, adaptand serviciile pentru intretinerea optima a autoturismelor, indiferent de marca si model. In speranta unei colaborari cat mai avantajoase pentru dumneavoastra, centrul de dezmembrari raspunde tuturor cerintelor venite din partea service-urilor auto partenere prin propunerea unei game extinse de servicii si mentinerea aceluiasi nivel de calitate, la cele mai inalte standarde. Dezmembraru dispune de un personal autorizat si echipamentele necesare pentru a reda functionalitatea originala a pieselor auto originale second-hand, cu o calitate ridicata, la un cost cat mai rentabil.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top