Connect with us
Set infuzie MiniMed și transmițător Medtronic Guardian 4: două elemente necesare pentru persoanele cu diabet

Știri

Set infuzie MiniMed și transmițător Medtronic Guardian 4: două elemente necesare pentru persoanele cu diabet

Set infuzie MiniMed și transmițător Medtronic Guardian 4: două elemente necesare pentru persoanele cu diabet

Diabetul este o afecțiune cu care se confruntă tot mai multe persoane, ca urmare a stresului sau alimentației nesănătoase. Pentru cei cu diabet, setul de infuzie MiniMed și transmițătorul Medtronic Guardian 4, fac o diferență semnificativă în gestionarea zilnică a acestei afecțiuni. Află cât de importante sunt aceste două elemente esențiale pentru persoanele cu diabet, în vederea obținerii unei vieți sănătoase, lipsite de griji.

Setul de infuzie MiniMed – ce este și cum funcționează?

Setul de infuzie MiniMed este un dispozitiv alcătuit dintr-un tub subțire și flexibil, cunoscut sub numele de cateter. Se inserează sub piele, de obicei în zona abdomenului sau a coapsei. Cateterul este conectat la o pompă, care livrează insulină în mod continuu în corp. Acest proces ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge în limite normale, oferind în același timp flexibilitate în administrarea insulinei. Utilizarea acestuia elimină necesitatea injecțiilor zilnice cu seringa sau stiloul de insulină. Pentru persoanele cu diabet, în special pentru copii și adolescenți, însemnă o îmbunătățire semnificativă a calității vieții. Folosind un astfel de dispozitiv, pot continua să se bucure de activitățile lor obișnuite fără a fi împiedicați de injecții regulate. 

Fiecare persoană are propriile preferințe în ceea ce privește locația de inserare a cateterului sau lungimea tubului. Aceste seturi sunt disponibile în diverse lungimi și stiluri pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Consultă valorile pentru minimed 780g pret și alege modelul potrivit pentru livrarea insulinei.

Transmițătorul Medtronic Guardian 4 – cum te ajută să-ți monitorizezi glicemia?

Transmițătorul Medtronic Guardian 4 este un dispozitiv medical, parte a sistemului de monitorizare continuă a glicemiei (CGM) Guardian 4. Este conectat la un senzor implantat sub piele, în zona abdomenului sau a brațului, ce are scopul de a măsura valorile glucozei din lichidul interstițial o dată la cinci minute. Rolul acestuia este să transmită date despre nivelul de glucoză din sânge către un dispozitiv mobil compatibil, cum ar fi un smartphone.

Medtronic Guardian 4 aduce numeroase beneficii pentru persoanele cu diabet. Transmite date în timp real, oferind utilizatorilor o imagine de ansamblu mai completă a nivelurilor de glucoză. De asemenea, poate ajuta la prevenirea hipoglicemiei și a hiperglicemiei, transmițând alerte predictive cu până la 60 de minute înainte de a se produce un astfel de episod glicemic. Verifică medtronic guardian 4 pret și fă o investiție de durată pentru monitorizarea constantă a glicemiei. Este indicat persoanelor cu vârsta peste 7 ani, este ușor de utilizat și ajută pacienții cu diabet să-și gestioneze mai bine afecțiunea.

Setul infuzie MiniMed și transmițătorul Medtronic Guardian 4 sunt două elemente esențiale în gestionarea diabetului, oferind pacienților precizie, confort și monitorizare continuă. Chiar dacă pot implica costuri inițiale și ulterioare, beneficiile aduse în gestionarea bolii și în îmbunătățirea calității vieții depășesc cu mult investiția financiară.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top