Categorii Știri

Sfatul zilei 22 august 2019. Berbecii trebuie să fie foarte atenți astăzi

Sfatul zilei de 22 august 2019 Una dintre zodii are astăzi parte de o întâlnire foarte emoționantă.

BERBEC: Mare atenție la ce dezicie iei astăzi. Trebuie sa fii foarte hotărât și să cântărești bine argumentele pro și contra.Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR: Încercă să fii mai discret și să nu mai dai din casă. Nu toată lumea îți vrea binele. Numărul norocos al zilei: 6.

GEMENI: Nu mai permite evenimentelor de la locul de muncă să te afecteze atât de mult. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Este timpul să nu te mai amăgești singur. Încearcă să fii obiectiv și să vezi adevărul, pentru că este chiar sub ochii tăi. Numărul norocos al zilei: 8.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 19-25 august 2019. O săptămână în care trebuie să fim foarte atenți

LEU: Ai multe de învățat de la cei din jur, așa că fii mai atent și agață-te de toate oportunitățile. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ: Încetează să îi mai ghidezi pe ceilalți. E timpul să ai mai multă încredere în prietenii tăi și deciziile lor. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ: Bucură-te mai mult de familia ta, de casă, de prieteni și de tot ceea ce te liniștește. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION: Încearcă să faci față cu brio provocărilor din relația de cuplu. Ascultă-l pe cel de lângă tine și încearcă să aplanezi conflictele. Numărul norocos al zilei: 7.

Citește și: Horoscop 22 august 2019. Berbecii iau o hotărâre radicală

SĂGETĂTOR: Nu intra în panică la locul de muncă. Lucrurile se vor rezolva mai repede decât îți imaginezi. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN: Nu fă investiții fără să cântărești bine lucrurile. Nu este momentul să te grăbești. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR: Chiar dacă ai foarte multă treabă, trebuie să prioritizezi lucrurile și să te ocupi de ce e cu adevărat important. Numărul norocos al zilei: 1.

PEȘTI: Ai de luat o decizie importantă, așa că trebuie să fii foarte atent. Nu te mai grabi și gândește-te bine la toate aspectele situației. Numărul norocos al zilei: 6.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-08-21T12:04:04+03:00 12:04

Share
Scris de
Bosioc Cristina

Acest site foloseste cookies.

Read More