Politic

Viorica Dăncilă are probleme de sănătate

Premierul Viorica Dăncilă are probleme de sănătate. Ea a lipsit luni de la şedinţa Coaliţiei PSD-ALDE. Deși la început a fost doar un zvon apărut în presă, se pare că acesta s-a adeverit.

Viorica Dăncilă are probleme de sănătate

Călin Popescu Tăriceanu a așteptat-o pe Viorica Dăncilă la ședința Coaliției PSD-ALDE, însă premierul nu și-a făcut apariția. Acest lucru l-a deranjat pe preșdeintele ALDE. Imediat după absența acesteia, au apărut zvonuri conform cărora Dăncilă ar avea probleme de sănătate. Se pare că este adevărat.

Citește și: Viorica Dăncilă anunța OUG: Închisoare pe viață pentru criminali

Jurnalistul Radu Tudor a dezvăluit marţi dimineaţă unde se afla prim-ministrul Viorca Dăncilă când era aşteptată de președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. „Premierul Dancila a lipsit ieri de la sedinta coalitiei din cauza unei investigatii medicale facute la Spitalul Militar. #sanatate”, a menționat Radu Tudor pe Facebook.

Viorica Dancila are probleme de sanatate

Citește și: Gabriela Firea a anunțat că încep lucrările la 17 imobile din programul de refacere a fațadelor

Prim-ministrul nu a anunțat pe nimeni că va merge la spital și nu va ajunge la ședința coaliției. La această ședință au luat parte Mihai Fifor și Eugen Teodorovici. Aceștia au așteptat aproximativ 20 de minute să vină premierul Dăncilă. Este posibil ca afecțiunea asă fi apărut din senin, deoarece Viorica Dăncilă ar fi făcut un anunț și ar fi amânat întâlnirea cu liderii ALDE, dacă știa că va merge la spital.

Citește și: Sorina Pintea, declarații despre ce s-a întâmplat la Săpoca! Care este părerea ministrului

 

Acest articol a fost actualizat la: 2019-08-21T13:32:08+03:00 13:32

Share
Scris de
Bosioc Cristina

Acest site foloseste cookies.

Read More