Connect with us
Sfatul zilei de 18 aprilie 2019. Ziua în care se limpezesc apele

Știri

Sfatul zilei de 18 aprilie 2019. Ziua în care se limpezesc apele

Sfatul zilei de 18 aprilie 2019 pentru fiecare zodie. Leii se maturizează încet și sigur. Poartă niște discuții din care ies cu imaginea curată.

Sfatul zilei de 18 aprilie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Fii aproape de prietenii tăi la bine, dar mai ales la greu. Azi dai testul prieteniei. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Nu poți fi de acord non-stop cu persoana iubită. Trebuie să fiți conștienți că viața e compusă din tot felul de surprize, dar și din neconcordanțe. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI: Detașează-te de lucrurile care îți fac rău. Amintește-ți de oamenii minunați pe care îi ai în preajmă. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Cari după tine o dragoste secretă și nu mai poți nega sentimentele pe care le ai. Fii sincer cu persoana față de care nutrești sentimente de iubire. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Poartă discuțiile pe care trebuia să le porți de multă vreme. Nu mai face excese în comentarii răutăcioase. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Fă o analiză la rece a resurselor de care dispui. Trebuie să fii extrem de pregătit pentru perioadele grele care bat la ușă. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Primești o veste neașteptată și trebuie să faci față unor provocări uriașe din punct de vedere sentimental. Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION: Cu nervi nu se rezolvă absolut nimic. Liniștește-te înainte să emiți niște opinii, chiar dacă sunt dure. Numărul norocos al zilei: 18.

SĂGETĂTOR: Ai un aer misterios care te prinde. Joacă-ți cartea până la final dacă așa simți că vrei să faci acum. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN: Poartă discuții cu superiorii dacă vrei mai multă libertate la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 33.

VĂRSĂTOR: Cineva te stimulează și îți face chef de viață, de dans, de petrecere. Nu refuza oferta. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Nu sperai la nimic bun, dar iată că vin și lucrurile frumoase. De obicei ele sosesc atunci când nu te aștepți. Numărul norocos al zilei: 22.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top