Connect with us
Sfatul zilei de 21 iunie 2019. Scorpionilor, profitați de șansa care apare în viața voastră!

Știri

Sfatul zilei de 21 iunie 2019. Scorpionilor, profitați de șansa care apare în viața voastră!

Scorpionii primesc o șansă unic, o șansă la care nu mai sperau în ultima vreme. Citește sfatul zilei de 21 iunie 2019 și află ce îți rezervă astrele.

Sfatul zilei de 21 iunie 2019 pentru zodia ta

BERBEC: Gelozia nu e punctul tău slab. Dacă observi lucruri care te deranjează la partenerul tău, spune-le. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: E o zi bună în care nu sunt prevăzute evenimente cu impact negativ asupra ta. Ieși și tu seara în oraș să mai uiți de muncă. Numărul norocos al zilei: 10.

Citește și:

GEMENI: Vorbește cu persoanele din jurul tău. Deschide-te. Nu te mai închide în tine, nu mai sta izolat. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Atmosfera acestei zile depinde numai de felul în care îi abordezi pe oamenii cu care intri în contact. Poate că este timpul să fii sincer. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Munca ta are roade, iar ele încep să se vadă abia acum. Bucură-te de fiecare câștig. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ: Primești vești deloc plăcute de departe. E timpul să analizezi lucrurile dintr-o perspectivă realistă. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ: Pornești la drum cu multă încredere în forțele tale. Ai mare grijă pe unde umbli. Numărul norocos al zilei: 7.

SCORPION: Trebuie să profiți de șansa care ți se oferă azi. Ai ocazia să schimbi multe la tine. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Multe certuri pot porni de la bani azi. Dacă ceva te nemulțumește, exprimă-te. Numărul norocos al zilei: 14.

CAPRICORN: Nu ai idee ce fel de investiție să alegi pentru tine, pentru viitorul tău. Gândește-te la un domeniu care te tentează de mult și nu ai avut curajul să îl abordezi. Numărul norocos al zilei: 3.

VĂRSĂTOR: Nu îți pierde încrederea într-un viitor mai bun orice ar fi. Este momentul să demonstrezi că ești un om curajos. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Azi te trezești brusc mai serios, mai matur. Nu strică să scoți copilul din tine din când în când. Ce e cu atâta sobrietate? Numărul norocos al zilei: 9.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top