Connect with us
Sfatul zilei de 28 mai 2019. Fecioarele au nevoie de sprijin emoțional

Știri

Sfatul zilei de 28 mai 2019. Fecioarele au nevoie de sprijin emoțional

Fecioarele au nevoie de sprijin emoțional, de atenție din partea celorlalți, dar care să nu vină din milă. Citește sfatul zilei de 28 mai 2019 pentru zodia ta. Horoscop zilnic 28 mai 2019. Horoscopul zilei de marți 28 mai – 3 ceasuri BUNE pentru 4 zodii

Sfatul zilei de 28 mai 2019

BERBEC: Caută bine lucrurile pe care le pierzi și organizează-te mai atent dacă nu vrei să intri mereu în panică. Numărul norocos al zilei: 5.

Citește și: Trei astrologi, o singură concluzie. Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie: Armele la înaintare, vin mari încercări

TAUR: Rostul tău în viață este unul destul de clar pentru cei care văd în tine potențialul, mai puțin pentru tine. Ascultă de cei înțelepți. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Lași totul pentru nimic? Gândește-te ce ar trebui să faci dacă vrei să ajungi cu bine la destinația dorită. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Rupe-te de tot ce consideri că este rău pentru tine. Nu te mai implica în tot felul de telenovele în care nu ești protagonist. Numărul norocos al zilei: 1.

Citește și: Previziuni karmice 27 mai – 4 iunie 2019. Restart pentru fiecare zodie

LEU: Ai nevoie de o pauză, de responsabilizare, de un moment de respiro pentru tine. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Ai nevoie de consiliere psihologică, de un confident, de niște îndrumări serioase și benefice. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ: Liniștea îți poate fi ca o infuzie de energie pentru tine. Trebuie doar să știi când e momentul să te apuci de treabă. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION: La tine e pâinea și cuțitul, deci poți tranșa astăzi o problemă spinoasă. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Lucrurile de care trebuie să ții cont cel mai mult în aceste momente sunt exact cele pe care le treci cu vederea. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Nu uita de unde ai plecat. Nu uita că trebuie să fii la fel de concentrat ca până acum. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR: Trebuie să mergi mai departe indiferent de ce îți spun ceilalți. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Tu știi cel mai bine ce e în sufletul tău, ce e de făcut pentru liniștea ta. Numărul norocos al zilei: 11.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top