Connect with us
Sfatul zilei de 29 aprilie 2019. Zodia Capricorn, la capătul răbdărilor

Știri

Sfatul zilei de 29 aprilie 2019. Zodia Capricorn, la capătul răbdărilor

Citește sfatul zilei de 29 aprilie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Zodia Capricorn cedează nervos.

Sfatul zilei de 29 aprilie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Nu te lua la ceartă cu prietenii. Orice dispută e pierdută astăzi. Fii rezervat. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Iei în calcul doar lucrurile despre care nu ai certitudini, cele care te sperie și asta e o decizie proastă. Ar fi bine să te gândești la modul cel mai serios cum depășești situațiile conflictuale. Numărul norocos al zilei: 14.

GEMENI: Te supără multe lucruri în jurul tău, însă nu vorbești despre ele cu subiect și predicat. Ai curaj. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Nimic nu se compară cu o zi petrecută în natură. Bucură-te de viață, de soare, de momentele frumoase. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU: Cine râde la urmă, râde mai bine. În cazul tău acest proverb se potrivește de minune. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Nu te mai plânge dacă primești reproșuri din toate părțile. Ar fi bine să te gândești serios la ce ai de făcut. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ: La ce noroc ai, se pare că lucrurile nu se rezolvă repede. Ar fi bine să riști mai mult. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION: Te uiți la ceilalți cu o oarecare invidie. Nu știi de unde să iei lucrurile ca să ai succesul lor. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR: Pregătește-te temeinic pentru situații dificile azi. Comunici mai eficient dacă îi lași și pe ceilalți să se exprime. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN: Nu te panica. Azi ai ocazia unică de a face progrese din punct de vedere profesional. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Trebuie să ai mare grijă la felul în care te exprimi în fața celorlalți astăzi. Nu te culca pe o ureche. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Nu te urca singur pe un piedestal. Ai răbdare și discută mai mult cu oamenii din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 6.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top