Connect with us
Sfaturi de top pentru pasionații de poker

Știri

Sfaturi de top pentru pasionații de poker

Sfaturi de top pentru pasionații de poker

Pokerul a devenit una dintre activitățile importante prin care oamenii aleg să se distreze. Tot mai mulți oameni descoperă acest joc, iar dacă ești unul dintre ei iată câteva sfaturi menite să te ajute.

Recomandările sunt următoarele:

1. Începe cu mize mici

Mai ales dacă joci pe bani reali și ești începător este foarte important să începi cu mize mai mici. La operatorii online vei găsi jocuri și turnee pentru toate mizele, astfel că poți găsi cu siguranță mese unde să te distrezi în timp ce capeți experiență și înveți. Privește-o ca pe un antrenament care te va ajuta pe viitor. Mai mult, jucând pe mize mici sunt șanse mai mari să întâlnești adversari de un nivel apropiat, astfel că vei avea șanse mai mari să câștigi. Pe de altă parte, dacă vei începe cu mize mai mari, cu siguranță vei întâlni adversari cu o experiență vastă în acest domeniu, care te vor vedea ca pe un „fish”, adică cel mai slab jucător de la masă. Tocmai din acest motiv, la început este bine să încerci mize mai mici, chiar și virtuale sau turnee freeroll.

2. Fii răbdător

O mare greșeală pe care o fac mulți începători este aceea de a juca aproape fiecare mână, fie că au cărți bune sau nu. Este o regulă de aur, listată în orice ghid de poker realizat de specialiști cu experiență în domeniu. Răbdarea are un rol cheie în poker și trebuie să știi când să riști și când să faci un pas în spate. Cu siguranță că vei afla asta pe măsură ce capeți experiență, dar este bine să ai în cap ideea că la început este recomandat să joci tight. Joacă doar mâinile cu șanse mai mari de reușită. Dacă nu ai încredere într-o mână, e mai bine să te retragi chiar dacă ai dat deja câteva call-uri. E mai bine să pierzi o sumă mai mică decât una mai mare.

3. Fii mereu atent la adversari

Când joci poker nu trebuie să fii atent doar la cărțile pe care le ai tu, ci să te gândești și ce cărți ar putea avea cei din jur și ce combinații ar putea forma. În plus, trebuie să găsești anumite tipare în stilul lor de joc pentru a-ți da seama dacă la masă se află jucători care merg doar la siguranță, dacă sunt unii care fac bluff-uri sau dacă sunt „pești” de care poți să profiți. Studiul adversarilor este practicat adesea de cei mai buni jucători din lume și este recomandat.

4. Fii concentrat sută la sută

Da, pokerul este un joc distractiv, însă trebuie totuși să iei această activitate în serios. Chiar dacă poți juca de oriunde, e important că atunci când o faci să nu ai alte „distracții” în jur. E recomandat să oprești televizorul, să nu vorbești la telefon, să nu citești diverse știri sau să ai cine știe ce alte activități. Ele nu vor face decât să-ți afecteze concentrarea și riști să nu iei cele mai bune decizii când îți vine rândul. Pentru a fi un jucător de succes trebuie să fii mereu atent la ce se întâmplă la masă. Chiar și mâinile pe care nu le joci este bine să le privești cu atenție pentru a-ți studia adversarii, în așa fel încât să știi ce ar putea face în rundele următoare.

5. Nu uita să te distrezi și joacă mereu responsabil

Indiferent de mizele pe care joci, nu uita să te și distrezi și nu ținti neapărat câștigurile în bani, mai ales când ești la început. Joacă responsabil și evită să intri la masă dacă starea ta de spirit nu este bună, dacă nu te-ai odihnit suficient sau dacă ai consumat băuturi alcoolice.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top