Connect with us
Sfaturi rapide pentru jucătorii amatori de blackjack

Știri

Sfaturi rapide pentru jucătorii amatori de blackjack

Sfaturi rapide pentru jucătorii amatori de blackjack

Jocul de blackjack este atât de atractiv pentru că nu depinde doar de șansă, dar jucătorul însuși are o anumită influență asupra mersului jocului și șansele de câștig sunt mai mari în comparație cu alte jocuri. Internetul îi ajută în special pe începători să cunoască jocul în timpul liber și să câștige experiență de joc fără a fi nevoiți să se așeze la o masă adevărată în cazinou. 

Mulți jucători s-au concentrat pe a juca profesionist în zona de blackjack. Pentru a-și maximiza propriile șanse de câștig, jucătorii au dezvoltat anumite trucuri care te pot ajuta să câștigi, printre care si obtinerea de rotiri gratuite. Acest lucru este valabil mai ales pentru jucătorii amatori. În acest articol vei descoperi cele mai interesante sfaturi rapide pentru jucătorii amatori de blackjack.

Care sunt regulile?

Pentru a juca blackjack cu succes trebuie să cunoașteți regulile. Nu există diferențe între versiunile online și offline ale popularului joc de cărți. Funcționează pe internet la fel ca în cazinoul real. Avantajul este în modul online pentru că te bucuri de flexibilitate, dar și de bonusuri casino. Apropo, principiul de bază nu este deloc complicat. În cele din urmă, totul se reduce la un număr: 21.

Jucătorul trebuie să încerce să-și aducă valorile cardului cât mai aproape sau exact de acest număr posibil. De îndată ce cărțile tale depășesc valoarea de 21, ai ghinion și pierzi pariul. Atât în ​​cazinou, cât și în Black Jack online pariezi împotriva băncii, așa că joci întotdeauna direct împotriva dealer-ului.

Găsește varianta potrivită de Blackjack

Există variante de joc foarte diferite și derivate în blackjack. Cele mai populare variante de joc de blackjack includ în prezent Blackjack-ul european, Vegas Strip și Blackjack-ul spaniol. În Blackjack-ul european, sunt întotdeauna folosite două pachete standard de cărți. În Blackjack-ul american, totuși, există șase până la opt pachete de cărți. Practic, cu cât sunt mai multe, cu atât avantajul băncii este mai mare. În același timp, numărarea cărților devine mai dificilă.

Vegas Strip Blackjack este cea mai populară variantă a jocului. Acest tip de Blackjack se joacă întotdeauna cu patru cărți. În cazul în care jucătorii primesc un as, li se va oferi asigurare.  Spanish 21 este o variantă deosebit de rapidă și distractivă a Blackjack-ului. Practic, acest tip de joc se joacă conform regulilor generale de blackjack, deși secvența exactă a jocului poate fi determinată individual de fiecare cazinou. 

Singura diferență față de Blackjack-ul clasic este că toate cele 10 cărți sunt eliminate din pachetul sau mai multe pachete utilizate în joc. În plus, nu există nicio remiză. Dacă atât dealer-ul, cât și jucătorul ajung exact la 21 la final, jucătorul câștigă întotdeauna.

Asigurarea este întotdeauna un pariu dezavantajos

Asigurarea la blackjack este un pariu secundar care îți este oferit dacă dealerul primește un as. Acest lucru asigură în esență împotriva dealer-ului să primească un blackjack. Plătește jumătate din pariul inițial și primește miza înapoi dacă dealerul primește un blackjack.

Cu toate acestea, asigurarea nu este, în general, o afacere bună decât dacă sunteți sigur că au rămas un număr neobișnuit de mare de 10 în pachet. Însă, pentru a ști acest lucru ar trebui să numărați cărțile, ceea ce este foarte dificil atunci când folosiți multe pachete. Există momente în care pariul de siguranță este benefic pentru jucător, atâta timp cât șansele de câștig trebuie să fie mai mici de 2 la 1. Însă, acest lucru este destul de rar întâlnit.

Concluzie

În principiu, blackjack-ul este un joc de cărți în care pot fi folosite multe trucuri pentru a menține riscul personal cât mai scăzut posibil, în timp ce te distrezi. Am ajuns la finalul ghidului nostru și sperăm că am putut să vă aducem mai aproape de joc cu sfaturile și trucurile noastre de Blackjack. Indiferent dacă ai dobândit deja ceva experiență la blackjack sau ești un începător complet, cu ajutorul nostru îți vei putea extinde abilitățile.

Cu toate acestea, nu există niciun răspuns la modul în care poți câștiga cu adevărat fiecare joc de Blackjack, deoarece este și rămâne un joc de noroc și este imposibil să prezici care carte va fi dezvăluită în continuare. Așadar, pentru a juca cât mai bine posibil, ar trebui să ții cont de sfaturile noastre.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top