Connect with us
Și-a cumpărat un câine care nu lătra niciodată. Ce era animalul cu care stătea în casă

Știri

Și-a cumpărat un câine care nu lătra niciodată. Ce era animalul cu care stătea în casă

Povestea unei femei din China a făcut înconjurul lumii după ce s-a aflat că animalul pe care-l creştea în casă de câteva luni nu era un câine, cum crezuse iniţial. Când a aflat pe ce a dat 400 de dolari, a rămas fără cuvinte.

Este foarte simplu să mai faci câteva o greșeală, dar ce a făcut domnișoara Wang i-a făcut pe internauți să râdă cu lacrimi. Alții în schimb, s-au întrebat dacă este posibil așa ceva.

Domnișpara Wang a dat 400 de dolari pe un animăluț care trebuia să fie un câine din rasa Spitz japonez, îndrăgit pentru blana albă și pufoasă. Însă, după numai câteva luni, femeia și-a dat seama că a cumpărat altceva, pentru că acesta nu lătra niciodată.

Chiar dacă a observat că animăluțul ei avea coada cam stufoasă, nimic nu i-a dat de bănuit că animalul nu este un câine.

Citește și: A dispărut de acasă și s-a întors după trei ani! Ce detaliu bizar au observat părinții

Doamna Wang a cumpărat animalul în luna iulie a anului trecut şi a avut grijă să nu îi lipsească nimic. A hrănit zilnic „cățelul” cu piept de pui şi cu mâncare pentru câini. La trei luni, însă, animalul a început să refuze mâncarea, fără vreo explicație.

Citește și: După ce soțul ei a murit, a luat o decizie bizară: S-a culcat cu 80 de bărbați însurați. Ce au făcut soțiile acestora

„La un moment dat, am văzut schimbări majore: blana era mai deasă, botul începea să se alungească, iar coada căpăta dimensiuni impresionante.


De altfel, devenea tot mai flocoasă. Mai mult, când scoteam animalul la plimbare, ceilalţi câini se speriau de el.
Și fie se ascundeau, fie fugeau mâncând pământul din calea noastră”, a povestit femeia, uşor amuzată, pentru presa locală.

Ce i-a spus un medic veterinar în timpul unei plimbări

Într-o zi, aceasta a ieșit la plimbare cu animăluțul ei, iar un medic veterinar i-a văzut. Acesta a elucidat misterul și i-a spus că animalul său de companie este un pui de vulpe, nicidecum un câine. Din această cauză nu lătra.

După ce a auzit acest lucru, domnișoara Wang a dus vulpița la o grădină Zoologică, pentru a trăi printre animalele sălbatice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top