Și-a găsit iubita moartă lângă el. Ce au descoperit medicii

Moarte învăluită în mister. Doi tineri au mers la festivalul BoomTown Fair, care are loc în fiecare an în Winchester, Hamphire, în Marea Britanie. Însă, distracția s-a transformat într-o adevărată tragedie.

Olivia Cristopher, o tânără frumosă, în vârstă de 18 ani, a fost găsită moartă de către iubitul ei în cortul în care dormeau. În acest caz s-a deschis o anchetă pentru moarte suspectă. Imediat după tragedie, Dan Holmes, iubitul fetei a declarat:

„Ea a luat Ketamină când ne-am întors la corturi. Ea a lua și ecstasy înainte de a merge la concert. M-am trezit la 11 a.m. de către prietenul meu care voia să ne spună că trebuie să plece. Am încercat să o trezesc pe Livvy, dar nu a existat niciun gest, așa că am întors-o cu fața în sus. Avea semne care nu arătau bine. Am scos-o din cort și i-am chemat pe prietenii mei”.

După ce cazul a fost considerat moarte suspectă, părinții șocați de moartea fiicei lor au aflat acum adevărul crunt: Olivia a murit din cauza unei supradoze de droguri combinate cu somnifere. Testele toxicologice au arătat că tânăra luase cocaină, ketamina, ecstasy și LSD, combinația, dar si cantitatea fiindu-i fatale.

Medicul legist a declarat că nivelurile toxice ale drogurilor combinate cu medicamente au dus la moartea tineri: „Olivia a fost găsită moartă după mai mult timp. Ea a murit din cauza unei combinații periculoase. Ei nu îi erau prescrise aceste medicamente, le lua ea.”

Citește și: Transformarea miraculoasă a unui om al străzii, dependent de droguri, în milionar

Citește și: Adolescent dat dispărut, descoperit după 20 de ani. A fost ținut captiv de propriul tată

Dan Holmes, iubitul tinerei, a fost audiat dupa tragicul incident si a spus atunci ca a vazut-o pe Olivia luand foarte multe droguri, insa parintii ei au refuzat sa accepte afirmatiile pana acum, cand au fost pusi in fata probelor.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More