„Şi-a bătut joc de părinţii şi bunicii noştri”! ATAC DUR la Liviu Dragnea

Ultimul update: miercuri 18 octombrie 2017 17:37 Data publicării: miercuri 18 octombrie 2017 17:37

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, în Parlament, că Liviu Dragnea „şi-a bătut joc” şi a minţit, promiţându-le oamenilor o creştere a pensiilor şi adoptarea unei noi legi de la 1 octombrie 2018.

Ludovic Orban e de părere că Dragnea a minţit şi în privinţa Legii salarizării.

Citeşte şi Liviu Dragnea, aruncă BOMBA! Anunț incredibil despre pensii: “Nu ne-am angajat”

„Dragnea recunoaşte cu nonşalanţă că a minţit. Că şi-a bătut joc de părinţii şi bunicii noştri în campania electorală, promiţându-le creşterea pensiilor, promiţându-le adoptarea unei noi legi a pensiilor de la 1 octombrie. (…) Dragnea recunoaşte că a minţit şi în privinţa Legii salarizării. S-a amânat intrarea în vigoare cu două luni şi cel mai probabil se va amâna la calendele greceşti, pentru că, oricât ar încerca PSD să înscrie în partid instituţiile statului, economia reală, economia românească refuză cu obstinaţie să se înscrie în PSD, să-şi ia carnet de PSD şi se manifestă liber, aşa cum se manifestă orice economie”, a declrat Ludovic Orban.

Orban cere Guvernului să renunţe la transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat.

„În condiţiile în care s-a amânat aplicarea Legii salarizării, în condiţiile în care nu va intra în vigoare de la 1 octombrie 2018 Legea pensiilor, somăm Guvernul să renunţe la transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, să renunţe la acest hocus-pocus fiscal bugetar la care vrea să apeleze pentru a încerca să umple găurile în buget pe care le-au creat prin măsurile fanteziste pe care le-au luat”, a adăugat Orban.

Citeşte şi Lia Olguţa Vasilescu, declaraţii de ULTIMĂ ORĂ! Anunţul care vizează milioane de oameni

Sursa: Huff.ro
Comentarii
  • elena spune:

    E rușinos, nu numai Dragnea ne-a mințit, de la revoluție toți politicienii s-au molipsit de boala PROSTIEI. Păcat, mare păcat de cei ce și-au pierdut viața la Revoluție. Au murit cu speranța , că copii, nepoții lor vor trăi mai bine, dar s-au înșelat. Mă uitam aseară la tele. cum un politician Teodorovici nu știa nici măcar denumirea universității de la care a primit diploma. Oare atît de mare e Caracatița de nimeni nu face nimic.

  • Vasile spune:

    Vă rugăm frumos să iesiti de la guvernare.Tara asta nu este crescătorie de măgari de teleorman…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *