Connect with us

Știri

Și-a crucificat fiul de 10 ani pentru că nu și-a făcut tema

Un tată și-a crucificat fiul de 10 ani în mijlocul străzii, pentru că micuțul a refuzat să își facă temele de la școală.

Copilul a fost forțat să stea în genunchi și cu mâinile întinse preț de câteva ore, deoarece tatăl lui a considerat că pedeapsa umilitoare îl va face să fie mai ascultător. Întâmplarea s-a petrecut într-un oraș din sud-vestul Chinei, iar un vecin a surprins imaginile șocante.

Potrivit vecinilor, tatăl copilului are un magazin cu fructe și este cunoscut pentru strictețea cu care își tratează ful, unul din cei doi băieți ai familiei.

Citește și: Un băiat de 17 ani s-a trezit la propria înmormântare

Băiatul de 10 ani a stat ore în șir legat de o cruce de lemn

După ce profesorul copilului de 10 ani i-a spus că acesta a refuzat să își facă tema, băiatul a fost pus de părinte să îngenuncheze pe o cutie de plastic și a fost legat de o cruce de lemn improvizată. Micuțul a stat așa ore bune și nu se știe sigur dacă aceasta a fost prima dată când bărbatul a apelat la o asemenea pedeapsă pentru copii lui, scrie Daily Mail.

Fotografia stârnit rumoare în mediul online, iar tatăl a avut de înfruntat furia vecinilor. Se pare că acesta vrea să îl dea în judecată pe vecinul care a făcut fotografia fără acordul lui și a distribuit-o pe internet. Părintele a declarat că nu i se pare că situația nu i se pare atât de gravă și că totul a fost mai mult o glumă.
Citește și: Are 71 de ani, dar s-a casatorit cu un baiat de 17 ani! Cum e viata lor sexuala

Nu se știe dacă autoritățile chineze vor investiga situația.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top