Categorii ȘtiriTV

Și talentat și cu BAC-ul luat! Nepotul lui Florin Salam i-a lăsat mască pe jurații X Factor

Nepotul lui Florin Salam i-a lăsat cu gura căscată pe jurații X Factor. Tânărul s-a înscris la concursul de talente pentru a demonstra că este un artist în devenire. Foarte emotiv, dar încrezător în șansa lui, Adrian Petrache, fiul surorii lui Florin Salam a urcat pe scena X Factor și a făcut un adevărat spectacol.

Nepotul lui Florin Salam a impresionat juriul X Factor

Nepotul lui Florin Salam a apărut chiar în prima emisiune a noului sezon X Factor. Tânărul a urcat pe scenă cu chitara și a atras atenția juraților, încă de la primele versuri și note muzicale. Alegerea lui muzicală a surprins pe toată lumea, mai ales că interpretarea a fost una cât se poate de originală.

Pe tot parcursul momentului său artistic, cei patru jurați au zâmbit încontinuu.

Adrian Petrache are 19 ani și este student în anul 1 la Drept, în cadrul Universității București. El spune că pe lângă activitatea academică, îi place foarte mult să cânte. El este nepotul lui Florin Salam, dar nu și-a dorit să iasă în față cu asta.

„Eu îl cunosc mai bine pe Florin Stoian, unchiul meu, nu neapărat pe Florin Salam. Nu am de ce să ascund asta, sunt mândru de faptul că este unchiul meu, dar consider că cel mai bine este să mă cunoască lumea pentru cine sunt eu – mai prost, mai bine. Sincer, mi-e foarte rușine să cânt în fața lui, în familia mea, el și bunicul meu sunt cei mai mari critici”, a spus Adrian Petrache.

Este extrem de modest și asta a cucerit juriul și publicul X Factor. Adrian le-a spus juraților că îl are mentor pe bunicul lui, care este și cel mai mare critic al lui.

După momentul său artistic, băiatul a primit de la jurați, patru de DA.

Adrian Petrache a devenit cunoscut în 2019 după ce a acordat un interviu pentru un post TV, imediat după ce s-au publicat notele la examenul de Bacalaureat. Extrem de fericit și sincer, el a declarat că este singurul bărbat din familia lui care a trecut examenul de Bacalaureat, chiar cu notă mare – 9.13.

 

Acest articol a fost actualizat la: 2020-09-19T17:45:20+03:00 17:45

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More