Connect with us
Si tu faci aceste greseli cu fondul de ten

Știri

Si tu faci aceste greseli cu fondul de ten

Iata care sunt cele mai frecvente greseli atunci cand se aplica fondul de ten!

Fondul de ten este esential pentru un machiaj frumos si rezistent, asa ca nu ar trebui sa il omiti niciodata. Desi foarte multe femei il utilizeaza, majoritatea fac cateva greseli pe care nu le realizeaza atunci cand aplica acest produs de machiaj. Una dintre cele mai mari greseli este sa potrivesti perfect nuanta fondului de ten cu cea a pielii. O nuanta mai calda este indicata pentru a schimba aspectul fetei. In caz contrar, risti sa pari palida, fara vlaga, cu un look banal.

Fie ca te confrunti cu cosurile, punctele negre sau petele, sa aplici o cantitate mare de concealer este o greseala. Aceasta, impreuna cu fondul de ten aplicat peste, vor da impresia de ten incarcat, prafuit. De foarte multe ori fondul de ten este ideal pentru a acoperi micile imperfectiuni, fara sa ai nevoie de multe alte produse care corecteaza. Incearca sa limitezi numarul de cosmetice pe care le folosesti, daca tii la sanatatea pielii tale.

FONDUL DE TEN: TIPS&TRICKS. TU STIAI ASTA?

O alta greseala des intalnita este utilizarea texturii gresite. In functie de tipul tau de piele, trebuie sa alegi fondul de ten potrivit. Daca ai un ten gras, s-au putea ca o pudra sa fie ideala pentru tine, in timp ce pentru persoanele cu tenul uscat o formula cremoasa este ideala.

Fondul de ten are o reputatie proasta deoarece multe femei au impresia ca acesta imbatraneste tenul. De fapt, un produs de calitate, potrivit tipului tau de piele, poate sa iti ofere un aspect tineresc, placut, fara cusur. Trebuie doar sa alegi nuantele si texturile potrivite. Va trebui sa incerci multe produse pana vei ajunge la cel ideal pentru pielea ta!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top