Connect with us
Sibiu: Nu se mai poate circula între localităţile Săsăuş şi Nou Român din cauza inundaţiilor

Știri

Sibiu: Nu se mai poate circula între localităţile Săsăuş şi Nou Român din cauza inundaţiilor

Drumuri închise în Sibiu! Drumul Judeţean 105D a fost închis circulaţiei duminică între localităţile Săsăuş şi Nou Român din cauza inundaţiilor, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Ionuţ Nartea.

Pe Drumul Judeţean 105A, la ieşire din Marpod, circulaţia este îngreunată, tot din cauza inundaţiilor de duminică, potrivit sursei citate.

Pe drumul dintre Râul Sadului şi Sadu se circulă, însă aici lucrează echipe de intervenţie, după ce s-au rupt doi stâlpi de lemn din cauza ploilor.

Cele mai multe probleme au fost create de pârâul Ilimbav, care a ieşit din matcă, punând în pericol şi Staţia de gaz, unde pompierii degajă apa.

Pentru judeţul Sibiu a fost emisă o avertizare Cod galben de ploi.

Aproape toate localităţile din judeţul Sibiu au avut de suferit din cauza inundaţiilor de la începutul lunii şi până în prezent.

Duminică au fost inundate mai multe gospodării din şapte localităţi – Marpod, Agnita, Nou Român, Ilimbav, Glâmboaca, Bungard şi Tălmaciu, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Un bilanţ provizoriu arată că 18 gospodării au fost inundate duminică în judeţul Sibiu.

Braşov: Circulaţia rutieră pe DN13 a fost reluată pe ambele sensuri

Circulaţia rutieră pe DN13 (E60) Braşov – Sighişoara a fost reluată pe ambele sensuri după accidentul petrecut duminică la km 21+100, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Ionuţ Marian.

Mai bine de o oră, începând cu 13,30, circulaţia s-a desfăşurat alternativ, pe un sens de mers, la ieşirea din localitatea braşoveană Rotbav spre Rupea.

În accident au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, potrivit Infotrafic.

Citește și: Circulaţie rutieră blocată temporar pe DN 17, după ce au căzut bolovani de pe versanţi

În cele două maşini se aflau şase persoane, iar trei dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

Autoutilitara circula dinspre Rupea spre Braşov iar la km 21+100 ar fi derapat şi a intrat pe contrasens în coliziune cu autoturismul, care circula regulamentar.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top