Connect with us
Sibiu: Traficul rutier este blocat pe DN1 la Scoreiu

Știri

Sibiu: Traficul rutier este blocat pe DN1 la Scoreiu

Traficul rutier este blocat luni după-amiază pe DN1, la kilometru 270 la Scoreiu, unde o cisternă încărcată cu praf de ciment s-a răsturnat pe şosea, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Ionuţ Nartea.

„Pe DN1 la km 270 în localitatea Scoreiu, un bărbat în vârstă de 58 ani, aflat în tranzit, în timp ce conducea o cisternă pe un sector de drum în curbă a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi scurgerea pe carosabil a încărcăturii şi a carburantului. Trafic blocat total”, a declarat Ionuţ Nartea.

În urma acestui accident, şoferul cisternei a fost rănit, însă este conştient şi va fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

JUDEŢUL HUNEDOARA : TRAFICUL PE DN7 ESTE OPRIT, DIN CAUZA UNUI ACCIDENT RUTIER

Citește și: Argeş: Circulaţia a fost restricţionată pe Transfăgărășan

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7 (E673) Deva – Arad, la km 410, în zona localităţii Săcămaş, judeţul Hunedoara, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un motociclist.

În urma impactului, acesta a fost rănit.

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri.

JUDEŢUL SIBU: TRAFICUL PE DN7 ESTE ÎNGREUNAT, DIN CAUZA UNUI EVENIMENT RUTIER

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui eveniment rutier (un autoturism a lovit o cabalină care a apărut pe carosabil), circulaţia auto pe sensul către Râmnicu Vâlcea al DN7 (E81) Sibiu – Râmnicu Vâlcea se desfăşoară îngreunat, pe o singură bandă, la km 305+100 de metri, în zona localităţii sibiene Şelimbăr.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Citește și: TRAFIC: Autostrada A6 – închisă între A1 şi centura municipiului Lugoj, pentru reparaţii

Judeţul Prahova este sub cod galben de ploi puternice până la ora 17.30, fiind semnalate averse ce vor cumula 25 – 30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de dimensiuni mic

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top