Știri

Sicriul lui Daniel Prodan, depus la Arena Național. Steliștii au dat autografe pe tricoul nu numărul 6

Sicriul lui Daniel Prodan a fost depus la Arena Națională. Printre familie, prieteni și colegi, acolo au mers și jucătorii echipei Steaua București. Aceștia au aprins lumânări în memoria lui Daniel Prodan.

Jucătorii stelişti au mers împreună cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi de directorul sportiv Mihai Stoica. Jucătorii au făcut un gest emoționant. Aceștia au dat autografe pe tricoul cu numărul 6, purtat de Daniel Prodan în perioada când juca la Steaua. Tricoul a fost adus de Valeriu Argăseală.

Sicriul va rămâne la Arena Naţională până la ora 18.00. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la ora 14.00, la cimitirul Sfântul Nicolae din Pipera.

Lacrimi și durere după moartea lui Daniel Prodan

Valeriu Argăseală a adus tricoul cu numărul 6 care a fost așezat la catafalcul lui Daniel Prodan.

„Sportivii de mare performanţă, şi în special fotbaliştii, cred că îşi formează reflexul că sunt sănătoşi permanent. Ori cred că după ce îşi termină cariera cel mai important pentru ei este să-şi verifice sănătatea. Prodan rămâne pentru mine acel ardelean hotărât, acel om care dădea mâna cu tine şi simţeai asta şi acel om care ieşea pe culoar şi cânta imnul Stelei când intram în federaţie. Iubea fotbalul, iubea Steaua şi cred că era un exemplu pentru toţi. I-am adus tricoul pentru că la noi a fost perioada în care a putut să facă saltul în marea performanţă în Europa. Dumnezeu să-l odihnească!”, a afirmat Argăseală la plecarea de la Arena Naţională.

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo, a spus că Didi Prodan a fost unul dintre cei mai buni fundași ai României.

„E o nenorocire. Ne adunăm diferite generaţii de fotbalişti la meciurile internaţionale şi la nenorocirile astea care văd că nu se mai termină în fotbalul românesc. Parcă prea multe decese, accidente pe teren, în afara terenului , oameni tineri cum e Didi Prodan. A fost unul dintre cei mai mari fundaşi centrali ai României, cu performanţe.

Un familist, am aflat astăzi că fiica lui împlineşte 19 ani, ce zi. Cuvinte nu prea ai, ce să spui? Te întrebi, oare nu suferim prea mult în fotbalul ăsta? Nu punem prea mult patos? Nu cred că merită. Trebuie să treci aşa. El a fost un om care a pus la suflet tot şi eu sunt la fel. Dumnezeu să-l odihnească şi sper să nu se mai întâmple accidente din astea.”, a spus Andone.

Citește și: Update: Fotbalistul DIDI Prodan a murit. Trupul neînsuflețit va fi depus la Arena Națională

Daniel Prodan, în vârstă de 44 de ani, a decedat miercuri, în locuinţa sa din Voluntari, după ce suferit un infract.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More