Connect with us
cuptorul

Știri

Sigur nu ştiai să faci asta la cuptorul cu microunde

Sigur nu ştiai să faci asta la cuptorul cu microunde. Aparatul de bucătărie poate fi mult mai practic si mai util decât ne putem imagina. Tocmai de aceea, cei de la BuzzFeesBlue au realizat un videoclip prin care ne arată ce mai putem face cu un cuptor cu microunde şi câteva idei.

Spre exemplu, puteţi face o spumă de lapte în mai puţin de un minut, dacă puneţi lichidul alb într-un borcan, îl agitaţi bine, apoi îl băgaţi (FĂRĂ CAPACUL METALIC!) la cuptorul cu microunde. După un minut veţi obţine o spumă delicioasă, la fel ca cea folosită în cafenelele selecte.

Vreţi să mâncaţi un taco delicios şi crocant? Ei bine, forma puteţi să o oţineţi foarte simplu, cu câteva foi de tortilla, două ceşti şi o farfurie. Puneţi tortilla cate una în cană şi băgaţi la cuptor, pe o farfurie, preţ de aproape un minut.

Dacă vrei să scoţi mai mult suc din fructe, apelează la cuptorul modern. Taie fructele în două şi pune-le la microunde circa 20 de secunde, apoi stoarce-le pentru a vedea cum curge mai mult suc decât de obicei.

În cazul în care ţi s-a făcut poftă de un bacon crocant, ia feliile de şuncă, aşează-le în interiorul unui prosop de hârtie şi lasă-le un minut la cuptor.

Nu în ultimul rând, în cazul în care ţi s-a făcut poftă de floricele, află că le poţi face şi tu la microunde, fără să mai cumperi ambalaje speciale. O pungă de hârtie, puţină sare şi porumb de „pocnit” . Atât ai nevoie pentru ca, după aproape 3 minute de stat la microunde, să mănânci o porţie proaspătă de floricele.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top