Connect with us

Știri

Silviu Prigoana va deveni tata pentru a cincea oara!

Silviu Prigoana a declarat ca, anul viitor, noua lui iubita, Mihaela, va naste. Astfel el va deveni tata pentru a cincea oara.

”Anul viitor, in martie, ramane insarcinata, iar in decembrie naste. Avem totul programat. Se numeste planning familial”, a spus Silviu Prigoana, la Antena Stars, aratand ca i-a facut deja Mihaelei planuri exacte.

CITITI SI: BOMBA: Silviu Prigoana a reclamat-o pe Adriana Bahmuteanu la AUTORITATEA TUTELARA: „Ce face ea este incriminat de legea penala din Romania”

Silviu Prigoana a fost casatorit cu trei femei si are patru copii: Honorius is Silvius cu prima nevasta, si Maximus si Eduard cu Adriana Bahmuteanu, a treia sotie. Silviu Prigoana si Mihaela sunt impreuna de cateva luni si ar urma sa se casatoreasca anul viitor la Ierusalim.

Cu toate ca sunt impreuna de un timp relativ scurt, cei doi au fost nasi de trei ori. Prima data s-a intamplat la jumatatea lunii august cand au cununat un cuplu in Republica Dominicana. Luna trecuta, Mihaela si Silviu Prigoana au fost nasii unui baietel, iar, recent, cei doi au fost nasii de cununie ai cuplului Maria si Marcel Toader.

foto: spynews.ro

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top