Connect with us

Știri

Simona Halep ii raspunde lui Ilie Nastase: „EU JOC ZILNIC PENTRU ROMANIA”

Simona Halep a ales Stuttgart in locul prezentei sale la FedCup, din partea Romaniei, iar pentru aceasta hotarare a fost criticata aspru de Ilie Nastase.

Simona Halep a facut cateva declaratii pentru Digisport in care si-a exprimat parerea referitor la tevatura pe care a creat-o neparticiparea la FedCup, in meciul cu nationala canadiana: „În primul rând, părerea mea și opinia mea este că eu joc zilnic pentru România, tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep.

CITESTE SI: GEORGE COPOS A IESIT DIN INCHISOARE

„Cred că asta este mult mai important pentru mine, pentru țară, am jucat întotdeauna cu mare drag la FedCup, când am putut și cand s-a putut. Am fost și accidentată și tot am jucat anul trecut, am riscat foarte multe lucruri. Mi-am dorit mult să joc Fed Cup întotdeauna.

Anul acesta este imposibil pentru că programul nu îmi permite, dacă jucam în altă parte, în Europa, mai aproape, ma duceam cu mult drag. Acum este imposibil să mă duc să schimb din nou fusul orar, și-așa sunt obosită, vin după o perioadă lungă în America, am venit acasă, să plec iar în Canada și să mă întorc este foarte, foarte greu.

Fiecare își dă cu părerea, fiecare are părerea personală, țin să spun doar că joc pentru țară zilnic, nu joc doar la FedCup. Îmi doresc să câștige fetele acolo și fără mine, au șanse, joacă bine, avem jucătoare foarte bune. O să le țin pumnii și o să le susțin de acasă”, spune Simona Halep pentru Digisport.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top