Connect with us

Știri

Simona Halep, LUATA LA MISTO?: „NU LUCREZ CU NICIUN PSIHOLOG!”

Simona Halep a fost intrebata de nemti daca are nevoie de un psiholog pentru a se recupera dupa infrangerea in fata Carolinei Wozniacki, iar sportiva a avut un raspuns transant: „NU!”.

Simona Halep le-a transmis nemtilor ca nu are nevoie de niciun psiholog si ca este suficient de puternica pentru a merge mai departe, indiferent de situatie. „Nu lucrez cu nici un psiholog. Am incredere in mine si ma simt puternica. Progresez mental de la meci la meci. Lucrez la imbunatatirea serviciului in fiecare zi, pentru a imi da incredere. Am momente in care nu merge bine, dar sper ca in viitor sa fie mai solid”, scrie sport.ro.

CITESTE SI: ALEX VELEA, MANELIST PENTRU O NOAPTE

Simona Halep a pierdut in fata Carolinei Wozniacki cu un scor de 5-7, 7-5, 2-6. Simona este in acest moment din nou pe locul doi in clasamentul WTA si, pentru performantele din ultima perioada, va primit 35.000 de dolari si 185 de puncte in clasamenul WTA.

Antrenorul Nigel Sears a laudat-o pe Halep desi a pierdut in turneul de la Stuttgart, declarand ca tensimena din Constanta a demonstrat inca o data ca este o mare jucatoare.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top