Connect with us
Simona Halep renunță la turneul de la Eastbourne

Știri

Simona Halep renunță la turneul de la Eastbourne

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, a anunţat, miercuri, că nu va juca la turneul Nature Valley International. Turneul este programat la Eastbourne în perioada 24-30 iunie iar Simona nu va juca din cauza unei accidentări.

„Îmi pare foarte rău să anunţ că mă retrag de la turneul Nature Valley International de săptămâna viitoare. Am experimentat dureri la tendonul lui Ahile şi o inflamaţie în timpul turneului de la Roland Garros şi încă nu sunt refăcută în totalitate.

Am fost sfătuită de medici să prelungesc pauza şi să continui tratamentul. Mi-a plăcut să joc la Eastbourne anul trecut şi sper să revin acolo la ediţia din 2019. Mulţumesc tuturor pentru înţelegere şi susţinere”, a scris Halep pe contul personal de Facebook.

Turneul de la Eastbourne trebuia să fie primul la care participă jucătoarea română după victoria de la Roland Garros. Nature Valley International, turneu care se desfăşoară pe iarbă, are categoria Premier şi premii totale în valoare de 852.564 de dolari.

Simona Halep a vorbit despre cine a ajutat-o să ajungă în top

Acesta este ultimul turneu din calendarul WTA înaintea celui de Mare Şlem de la Wimbledon, programat în perioada 2 – 15 iulie.

Simona Halep a castigat primul Grand Slam din cariera, la Roland Garros, in fata lui Sloane Stephens.

Simona Halep a vorbit pentru prima dată despre relația cu psihologul sportiv, Alexis Castori. Americancă de 65 de ani este recunoscută în circuit pentru ajutorul dat jucătorilor. Simona Halep, număr 1 mondial, a recunoscut că relația cu Alexis a ajutat-o să ajungă în top.

„Este grozav să ai pe cineva cu care să vorbeșți, care să-ti dea idei despre cum să rezolvi anumite probleme și să te accepți așa cum ești când ratezi. Mă bucur mult mai mult de ceea ce fac acum. Văd totul altfel acum. Sunt mai fericită, zâmbesc mai mult, așa că viață e frumoasă!

Citește și Simona Halep cea mai bună jucătoare a lunii mai! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Cred că am luat educația de acasă. Am niște părinți grozavi, care m-au educat foarte bine pentru a fi o persoană bună și pentru a lupta pentru șansele mele. M-au făcut să cred că sunt capabilă să realizez lucruri mărețe” a spus Simona Halep pentru Tennis Channel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top