Connect with us
Singurul martor al accidentului provocat de Mario Iorgulescu povestește ce s-a întâmplat cu adevărat la fața locului

Știri

Singurul martor al accidentului provocat de Mario Iorgulescu povestește ce s-a întâmplat cu adevărat la fața locului

Singurul martor al accidentului provocat de Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, povestește despre clipele de coșmar pe care le-a trăit până ce au venit ajutoarele. El este cel care l-a scos pe fiul șefului de la Liga Profesionistă de Fotbal din mașină imediat după impact. Omul a detaliat ce s-a întâmplat la fața locului, din punctul său de vedere, pentru cancan.ro.

Singurul martor al accidentului provocat de Mario Iorgulescu povestește ce s-a întâmplat cu adevărat la fața locului

Matei, cel care a ajuns primul la fața locului, se afla într-o mașină, în spatele lui Dany Vicol, victima din mașina marca Audi. El a văzut cum s-a petrecut accidentul și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a oferi primul ajutor.

Citește și:Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, plasat sub control judiciar

Martorul povesteste clipele de cosmar traite la fata locului. sursa foto: cancan.ro

Martorul povesteste clipele de cosmar traite la fata locului. sursa foto: cancan.ro

”Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis – Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!. A apucat să mai clipească o dată și… gata! 

Citește și: Alexandru Cumpănașu a suferit un preinfarct (România TV)

M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario Iorgulescu ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a declarat bărbatul în exclusivitate pentru cancan.ro.

Cel care a fost martor la toată tragedia a dat detalii și despre felul în care Gino Iorgulescu a gestionat situația la fața locului. Se pare că tatăl celui care a provocat accidentul a fost foarte reticent și nu a vrut să se apropie prea mult. ”Domnul Gino Iorgulescu cred că a ajuns la locul accidentului după 15-20 de minute. Era îmbrăcat într-un trening negru și a preferat să privească totul de la distanță. A fost extrem de reticent și atunci când l-au abordat polițiștii. Nu a vrut să se apropie.”, a mai menționat bărbatul.

Citește și:Cristi Borcea adus din nou în fața judecătorilor. Ce solicită fostul finanțator al Dinamo

Mario Iorgulescu gonea pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, la volanul unui Aston Martin, când a pierdut controlul volanului și a făcut praf o mașină marca Audi care mergea pe contrasens. Șoferul mașinii respective a decedat pe loc, iar fiul lui Gino Iorgulescu se află la spital în stare gravă.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top