Connect with us
Sirianului care s-a detonat la Ansbach ii fusese refuzata cererea de azil

Știri

Sirianului care s-a detonat la Ansbach ii fusese refuzata cererea de azil

Se pare ca barbatului care s-a detonat la Ansbach dupa ce nu a fost lasat sa intre la festival, i fusese respinsa cererea de azil inca de acum un an, insa i s-a permis sa ramana in Germania datorita situatiei tensionate din Siria.

Ministrul de interne a mai declarat ca nu se cunosc inca detalii cu privire la motivele pentru care barbatul s-a detonat: „Nu stim daca voia sa se sinucida sau avea intentia sa ucida si alte persoane.” Se pare ca in urma acestei explozii au fost ranite 12 persoane si o alta persoana a decedat. Deflagratia a avut loc intr-un bar din orasul Ansbach. Inca nu se poate spune cu siguranta daca a fost sau nu vorba despre un atac terorist, autoritatile spun ca deocamdata exista doar speculatii.

CITESTE SI: ATAC TERORIST IN ANSBACH, GERMANIA. CEL PUTIN 1 MORT SI 12 RANITI

Se pare ca autoritatile fusesera alertate cu privire la explozie in jurul orei 22, iar concertul care se tinea in centrul orasului a fost oprit ca masura de precautie, dupa aceasta deflagratie. Tot duminica, un refugiat sirian de 21 de ani a fost arestat dupa ce a ucis o femeie insarcinata, intr-un atac cu o maceta, in care a ranit, de asemenea, alte doua persoane, in apropiere de Stuttgart.

Germania este in alerta dupa ce la Munchen a mai avut loc un atac terorist in urma cu doar cateva zile.

sursa foto: newsoneplace.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top