Slabeste 9 kg in 10 zile cu LIMONADA!

06.04.2016
Slabeste 9 kg in 10 zile cu LIMONADA!

Slabeste 9 kg in 10 zile cu LIMONADA! Cand a fost creata aceasta cura de slabire nu se stiau prea multe despre nutritie, dar Cura cu Limonada era folosita pentru o detoxifiere intensa a organismului pentru cei cu un regim alimentar gras si nesanatos si pentru cei care nu urmau niciun program sportiv, avand o viata sedentara.

Cura cu limonada pentru eliminarea surplusului de kilograme consta in consumul exclusiv de limonada, 6 portii pe zi, timp de 10 zile. Limonada se obtine astfel:

– 2 linguri suc proaspat de lamaie
– 2 linguri sirop de artar organic, gradul B
– un varf de lingurita de piper rosu;
– 300 de ml apa filtrata sau apa plata.

Dupa 10 zile se recomanda introducerea treptata a celorlalte alimente in regimul zilnic, incepand cu supele de legume, apoi cu legume si fructe proaspete, apoi carnea si in final dulciurile si grasimile. In timpul dietei nu este recomandat sa faceti sport fiindca oricum organismul nu va dispune de energia necesara si riscati sa lesinati fiindca dieta este foarte saraca energetic dar si pentru ca aceasta dieta predispune oricum la topirea masei musculare prin nevoile proteice ale organismului, daca faceti sport cresteti nevoia proteica a organismului si metabolismul proteic este afectat si mai mult.

TE POATE INTERESA SI: Cura rapida de slabire cu Salata Verde – Scapa de 7kg in 11 zile

TE POATE INTERESA SI: Trucuri de detox care functioneaza cu adevarat

Slabeste 9 kg in 10 zile cu LIMONADA!

Specialistii NU recomanda aceasta dieta
In opinia specialistilor nutritionisti si a medicilor aceasta dieta extrem de saraca in  calorii precum si alte diete hipocalorice care slabesc rapid nu sunt deloc sanatoase pentru organism. Acestia afirma ca organismul are proprietati de autocuratare realizate in special de ficat si ca nu exista niciun studiu care sa ateste calitatile detoxifiante ale acestei diete. Deasemenea cantitatea mare de acid citric din lamai irita mucoasele tubului digestiv, agraveaza bolile inflamatorii intestinale si toate dezeghilibrele digestive, agraveaza afectiunile gastrice (gastrite, ulcere), produc diaree sau la polul opus constipatie si perturba intreg echilibrul florei intestinale fiindca sunt omorate inclusiv bacteriile “bune”.

Asadar va recomandam sa consultati un medic specilaist inainte de a incepe aceasta cura de slabire.