Connect with us
Sneakers înalți pentru toamnă - o prezentare generală a modelelor de top

Știri

Sneakers înalți pentru toamnă – o prezentare generală a modelelor de top

Sneakers înalți pentru toamnă – o prezentare generală a modelelor de top

Toamna deja a venit, temperatura din afara ferestrelor ne arată clar că este timpul să renunțăm la sandale sau șlapi și să mizăm pe modelele mai călduroase. În această toamnă, sneakerșii cu profil înalt din nou vor doborî recorduri de popularitate, motiv pentru care astăzi, împreună cu echipa magazinului Sizeer, ți-am pregătit o prezentare generală a celor mai interesante modele de acest tip. Ce 7 produse se află în acest grup? Vei afla în cele ce urmează

Nike Blazer Mid ’77

Sneakerși iconici peste gleznă, datorită cărora te vei simți ca o adevărată vedetă a baschetului? Asemenea senzații pot fi oferite doar de varianta reînnoită a încălțămintei Nike Blazer Mid ’77 care a început totul și acum revine în mare stil. Poate fi o surpriză pentru mulți, dar tocmai cu pantofii sport Blazer a început istoria lungă și plină de succes a brandului Nike cu produsele sport.

Imediat după transformarea Blue Ribbon Sports în Nike, fondatorii companiei, dorind să atragă atenția asupra ofertei lor, au decis să-și creeze proprii, primii sneakers înalți dedicați jocului de baschet, care pur și simplu ar pune în stare de jenă articolele concurenței. Scopul a fost atins – modelul Nike Blazer a cucerit imediat moda, iar calitatea sa înaltă a fost rapid apreciată nu numai de jucătorii profesioniști, ci și de fanii încălțămintei confortabile. Confecționați din piele naturală, sneakerșii se disting prin interiorul căptușit din material textil moale. Talpa din cauciuc, banda de rulare cu striații și sistemul solid de înșiretare garantează ușurință în mișcări și stabilitate la fiecare pas.

Încălțămintea în stil sport este perfectă pentru toamnă și totul indică faptul că adevărații sneakerheads de toate vârstele știu foarte bine acest lucru, pentru că pantofii sport Nike Blazer Mid ’77 decorați cu logo-ul Swoosh mărit se vând la Sizeer într-un ritm rapid. Așadar, dacă în acest sezon vrei să fii la modă, atunci acest model nu poate lipsi din garderoba ta, mai ales dacă apreciezi sprijinul suplimentar care te protejează împotriva accidentărilor pe suprafețele alunecoase.

Vans UA Sk8-Hi Tapered

Îți place să combini elementele în diverse stiluri? Sau poate îți plac ținutele urbane, lejere și ești în căutarea unor sneakers damă pentru toamnă, care să-ți reînnoiască orice look pe care l-ai ales. Avem pentru tine oferta interesantă a brandului streetwear din California însorită – Vans – care de data aceasta a pregătit modelul UA Sk8-Hi Tapered.

Încălțămintea vie și atrăgătoare este perfectă în zilele însorite de toamnă, atunci când nu sunt nori denși la orizont, pentru că este completată de partea superioară confecționată din material canvas solid, dar din păcate nu impermeabil. Datorită acestui fapt, sneakerșii înalți Vans UA Sk8-Hi Tapered pentru femei nu numai că asigură o potrivire optimă pe picior și o circulație corespunzătoare a aerului, dar în același timp rezistență timp de mai multe sezoane la rând. Elementele importante ale pantofilor sport (în afară de designul colorat) sunt, fără îndoială, talpa groasă tip platformă, realizată din cauciuc vulcanizat, folosit în producția de anvelopelor auto și soluția proprietară a brandului sub forma unei benzi de rulare cu striații, astfel încât poți să fii sigură că niciun obstacol nu îți va sta în cale.

Cea mai modernă nuanță din acest sezon – hot pink – ți-a cucerit inima? Indiferent dacă mizezi pe look-ul în această culoare deosebită și energizantă sau preferi accesoriile subtile, cu siguranță te va interesa faptul că printre noutățile hot de la Sizeer se numără sneakerșii cu profil înalt marca Vans în această nuanță. Atenție! Modelul este disponibil doar online, iar numărul de mărimi este limitat.

Nike Air More Uptempo ‘96

Dovada faptului că stilul prezent pe terenul de baschet arată excelent în jungla urbană poate fi unul dintre cele mai originale produse create recent de un gigant sportiv din Oregon. Ai ghicit deja despre ce model este vorba?

O altă propunere de pe lista de sneakers de toamnă este disponibilă în versiunile pentru bărbați și copii – încălțămintea Nike Air More Uptempo ’96, adică noua variantă a pantofilor de baschet cunoscuți. Modelul care va fi pe placul fiecărui fan al designului original combină trăsăturile caracteristice stilului retro cu cele mai noi tehnologii datorită cărora acești pantofi sport transformă fiecare pas într-o adevărată plăcere. Încălțămintea îndrăzneață, inspirat din arta stradală a anilor ‘90, iese în evidență prin exteriorul rezistent, confecționat prin combinarea pielii naturale cu cea sintetică și numeroasele perforații care garantează circulația corespunzătoare a aerului și menținerea unui mediu proaspăt. Interiorul căptușit din material asigură suport la fiecare pas și protejează piciorul împotriva bătăturilor. La rândul său, talpa alcătuită din două straturi, precum perna de aer Max Air care garantează lejeritate și banda de rulare din cauciuc, amortizează cu succes șocurile.

În cazul acestui model, echipa designerilor de la Nike a renunțat la simbolul clasic Swoosh, care se află de obicei pe părțile laterale, iar in schimb a mizat pe inscripția AIR mărită care conferă produsului un caracter agresiv și modern.

Converse Run Star Hike

Toamna nu vrei să renunți la tenișii? Contrar aparențelor, nu trebuie! Tot ce trebuie să faci este să înlocuiești varianta clasică și minimalistă cu sneakerșii de toamnă care se sprijină pe talpa rezistentă și combină în mod fenomenal caracterul practic cu cele mai moderne trenduri.

Sună ireal? Nimic mai greșit! Astfel de model de la producătorul cunoscut american, care poate fi numit fără îndoială regele tenișilor, fac parte din oferta magazinului Sizeer. Desigur, este vorba de versiunea deosebită și surprinzătoare a încălțămintei pe https://sizeer.ro/converse-run-star-hike, care va fi apreciată de copiii și femeile care urmează trendurile actuale. Toate acestea datorită faptului că pantofii sport fac trimitere la modelele ugly shoes și chunky sneakers. Exteriorul din material textil, disponibil în mai multe culori, interiorul moale care nu irită pielea, talpa groasă din cauciuc, banda de rulare cu striații garantează siguranță la fiecare pas și aderență chiar și pe cele mai alunecoase și imprevizibile suprafețe. Sistemul solid de înșiretare este responsabil pentru potrivirea optimă în funcție de propriile preferințe, iar logo-ul din interiorul pantofilor subliniază tradiția lungă a brandului. Acest model este un pic „too much” pentru tine? Atunci aruncă o privire mai atentă la sneakerșii Converse All Star Lift!

Nike Air Force 1 High

Până acum, doar pantofii sport AF1 ți-au atras atenția? Este timpul să descoperi altceva și, ținând cont de condițiile meteorologice imprevizibile care se apropie, mizează pe sneakerșii peste gleznă Nike Air Force 1 High , care îți vor oferi confort maxim chiar și în timpul celui mai mare pluș de toamnă.

Deși cea mai apreciată (și în același timp cea mai clasică) versiune de teniși înalți Air Force 1 pentru toamnă este albă, astăzi în magazinele cunoscute și în magazinele oficiale ale brandului Nike poți găsi și alte variante de culori. Una dintre ele este încălțămintea din piele întoarsă în nuanță frumoasă de maro.

În afară de designul modern care face trimitere la stilul prezent pe terenul de baschet, modelul care se distinge prin talpa groasă cu striații, sistemul solid de înșiretare și prinderea velcro, are mult mai multe de oferit. Pantofii sport sunt confecționați din materiale excelente (atât în ceea ce privește exteriorul, cât și interiorul al încălțămintei Air Force), iar gulerul întărit și amortizarea dublă sub formă de spuma flexibilă și sistemul Nike Air garantează suport și confort la cel mai înalt nivel.

adidas Hoops Mid 3.0

Vrei sa-i oferi copilului tău confort maxim toamna, dar până acum nu ai reușit să găsești sneakers înalți care să corespundă tuturor așteptărilor tale – aceștia trebuie să fie confortabili, ușori, rezistenți și moderni? Totul indică faptul că designerii brandului adidas îți citesc gândurile, pentru că pantofii sport de toamnă Hoops Mid 3.0 K pentru copii combină toate caracteristicile cele mai dorite.

Producătorul cu mulți ani de experiență este bine conștient de nevoile celor mici care descoperă toate colțurile lumii din jurul lor, motiv pentru care a mizat pe calitatea înaltă și sprijinul adecvat încă de la o vârstă fragedă. Modelul se sprijină pe talpa stabilă și înaltă, alcătuită din două straturi. Exteriorul solid este confecționat din piele sintetică, iar în interior se află căptușeala plăcută la atingere din material mesh. Talpa intermediară căptușită din spumă și banda de rulare din cauciuc, care te protejează celor mai mari obstacole, sunt elementele de bază ale produsului.

Jordan Max Aura 3

Prezentarea generală a celor mai hot modele de sneakers pentru toamnă se încheie cu brandul cunoscut, care cu siguranță stă în fața ochilor multor oameni atunci când vine vorba de încălțăminte cu profil înalt, adică, desigur, Jordan.

În acest sezon, pe lângă pantofii sport atemporali Air Jordan 1, a căror achiziție este uneori un miracol, merită să mizezi pe sneakerșii Jordan Max Aura 3, din ce în ce mai apreciați, care la Sizeer sunt disponibili în versiuni pentru bărbați și copii. Modelul menționat nu seamănă cu cel mai căutat concurent al său și mulți fani sneakerșilor cu siguranță spun ca este un avantaj, mai ales dacă vor să creeze o colecție diversă de pantofi sport. De data aceasta avem de-a face cu tradiția brandului în cea mai bună ediție posibilă. Formă rotunjită, profil înalt care oferă stabilitate, combinație de până la 3 tipuri diferite de materiale și sistem solid de înșiretare – datorită tuturor acestor elementele nu numai că poți fi sigur pe tine la fiecare pas, dar în același timp ai garanția aspectului modern. Dacă te uiți mai bine la acest model, atunci cu siguranța vei observa ca talpa este completată de sistemul de amortizare inovator, care a cucerit lumea producătorilor sport și a stabilit standardele noi în ceea ce privește amortizarea.

Sună interesant? Asigură-te că l-ai văzut – te avertizăm că probabilitatea să-l adaugi în coș este foarte mare.

Dacă ești în căutarea unor sneakers cu profil înalt, atunci fii atent la originalitatea produselor și, de preferință, pentru a nu risca, fă cumpărături în unul dintre showroom-urile Sizeer sau în magazinul online, unde te așteaptă sute de modele de cei mai moderni pantofi sport (și multe altele).

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top