Connect with us

Știri

ŞOC în cinematografie! O actriţă celebră a fost OPERATĂ pe creier

La început, actrița nu bănuia că ar putea fi vorba despre o tumoare cerebrală, ci mai degrabă a crezut că erau probleme de sănătate legate de menopauză.

”Cuvintele ‘tumoare pe creier’ nu făceau parte din vocabularul meu. Am făcut un RMN, iar un radiolog m-a anunțat că am o tumoare cerebrală”, a dezvăluit actrița în vârstă de 49 de ani.

Trei zile mai târziu, Kate Walsh a fost operată de un meningiom de mărimea unei lămâi. Descoperită la timp, tumoarea a fost, din fericire, benignă.

Actrița a rămas în convalescență timp de nouă luni

Obișnuită cu mediul spitalicesc de pe platourile de filmare, artista recunoaște că a trecut, cu toate acestea, prin momente dificile.

”S-ar putea crede că rolul doctoriței Addison pe care l-am interpretat mai mult de un deceniu a făcut lucrurile mai ușoare. Am fost foarte speriată. La spital mă simțeam ca atunci când aveam șase ani. (…) La televizor păream puternică, dar când am devenit pacientă, a fost o cu totul altă experiență, devenisem vulnerabilă”, a declarat Kate, potrivit agerpres.ro 

A fost o perioadă delicată și dureroasă, care a făcut-o pe actriță să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă:

”După un astfel de diagnostic, cel al unei tumori cerebrale, ies la iveală lucrurile cu adevărat importante în viață. ‘Cum aș putea să-mi petrec timpul?’. Pe de o parte cu prietenii și familia, pe de altă parte implicându-mă în proiecte importante și distractive”. ”Dar acum sănătatea ocupă primul loc și a trebuit să-mi schimb stilul de viață”, a adăugat Kate Walsh.

Weekendul trecut, Kate Walsh a apărut în clipul de promovare a unei campanii de prevenție, realizată de compania de servicii medicale Cigna, alături de alţi mari actori.

Citeşte şi ALERTĂ meteorologică! Furtunile ucigaşe lovesc Europa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top