Categorii Știri

Șocant! Medicul Burnei implanta oase de vită la copii, potrivit surselor judiciare

Noi dezvăluiri șocante despre medicul Burnei. Potrivit unor surse oferite pentru Antena 3, medicul Gheorghe Burnei implanta oase de vită la operații.

De asemenea, în timpul perchezițiilor făcute ieri, în urma cărora Gheorghe Burnei a fost reținut, în biblioteca acestuia a fost găsită o sumă importantă de bani.

Anchetatorii au descoperit în frigiderul acestuia din cabinet mai multe oase si ligamente umane. Toate acestea au fost depozitate în condiții improprii în frigiderul de uz casnic.

Aceleași surse au dezvăluit că medicul cumpăra șuburile pentru operații din centrul comercial Obor.

Medicul Gheorghe Burnei a fost reținut pentru 24 de ore. Şeful secţiei de ortopedie a Spitatului Marie Curie urmează ca duminică să fie prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Medicul Gheorghe Burnei a fost reţinut după ce a fost audiat mai multe ore. Anterior el a participat la percheziţiile făcute sâmbătă la imobilele pe care le deţine şi la biroul său.

Medicul Burnei a fost reținut

„Niciodată nu am luat bani pentru operaţii”, a declarat Gheorghe Burnei când a ajuns la Spitalul Marie Curie pentru a participa la percheziţii.

Potrivit procurorilor, dosarul lui Gheorghe Burnei vizează comiterea a 17 fapte de corupţie, în perioada octombrie – noiembrie 2016. Primul denunţ a fost făcut la data de 28 septembrie.

Citește și: Descoperire șocantă la medicul Gheorghe Burnei, în cabinet. Anchetatorii au găsit oase umane
De asemenea, investigaţiile vizează şi realizarea unor operaţii neautorizate cărora ar fi fost supuşi mai mulţi copii, au precizat surse judiciare

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More