Connect with us

Știri

ȘOCANT! Un bărbat din Dâmbovița a luat o mașină de „ocazie” până acasă. Ce i s-a întâmplat când a vrut să coboare

Un bărbat de 63 de ani din judeţul Dâmboviţa a trăit clipe pe care nu le va uita niciodată, după ce şoferul de 25 de ani care l-a dus până acasă, a intrat în curtea lui, l-a bătut şi i-a furat și suma de 800 de lei din buzunar.

Suspectul a fost prins repede de poliţiştii din localitatea Lăcuțele, județul Dâmbovița, şi a mărturisit că este dependent de jocurile de noroc, iar motivul pentru care l-a tâlhărit pe bărbat este nevoia de bani pentru această patimă.

Citește și: Cumplit! Accident în Suveava. O mamă și bebelușul ei, spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni

După ce au ajuns la poarta victimei, bărbatul în vârstă de 63 de ani a coborât, iar șoferul i-a cerut un levier, spunându-i că are o problemă cu mașina.

Profitând că bărbatul a intrat singur în curte, tânărul l-a atacat.

„Mi-a pus piedică şi m-a trântit la pământ. Mi-a pus genunchiul pe gât şi mi-a luat banii din buzunar, opt milioane”, a spus bărbatul pentru stirileprotv.ro.

Soția victimei era în casă în tot acest timp și nu a auzit ce se întâmplă, însă acesta a reușit să intre în locuință și să o anunțe ce a pățit, ca să sune la poliție.

„A venit după câteva minute în casă, tăvălit, aici îi pusese genunchiul, în gât şi era roşu. Plin de pământ. Şi zice, ‘m-a uşurat de bani! Cum, de ce să îţi ia banii?! Uite, m-a dărâmat jos şi mi-a luat banii din buzunar”, a dezvăluit femeia speriată.

În scurt timp, agresorul a fost capturat de poliţişti şi încătuşat, iar acum se află la audieri. El și-a recunoscut fapta și a fost reținut pentru 24 de ore. În cazul în care va fi găsit vinovat pentru tâlhărie calificată, riscă să stea 12 ani în spatele gratiilor pentru fapta sa.

Iuliana Zamfirescu, avocatul suspectului a dezvăluit ce i-a spus clientul său, imediat după producerea faptei:

„Este dependent de jocurile de noroc. Aceasta este motivarea lui pentru fapta pe care a săvârşit-o.”

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top