Connect with us
Caransebeș: O bătrână de 84 de ani s-a arncat de la etajul 2 al spitalului. Femeia a murit

Știri

Șocant: Un pacient a murit după ce ar fi fost scăpat de pe targă

Un nou caz revoltător în sistemul sanitar din România. Un pacient a murit după ce ar fi fost scăpat de pe targă, în timp ce era transportat.

Victima, un bătrân de 71 de ani, suferise o intervenție chirurgicală la cap. Polițiștii au deschis dosar penal de moarte suspectă în acest caz.

Pacientul fusese internat pentru a fi operat și, după intervenţie, se simţea bine. Rudele acestuia spun că, după câteva zile, au fost anunţate de medici că bărbatul a murit.

Rudele bolnavului susțin că acesta ar fi căzut de pe targă în timp ce era transportat între două secţii ale unităţii medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Vasiloae, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care un bărbat în vârstă de 71 de ani din localitatea Cocorăştii MIslii a murit, dosarul fiind deschis ca urmare a unei informări primite din partea Spitalului Judeţean Ploieşti, conform stirileprotv.ro.

Surse judiciare au declarat că primele date arată că, în cursul anului trecut, bărbatul a fost internat şi operat la cap la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti, evoluţia în urma intervenţiei chirurgicale fiind una favorabilă.

În 4 ianuarie însă, bărbatul a murit, existând suspiciunea că acesta a fost scăpat de pe targă, în timp ce era transportat de la sediul principal al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti la o altă secţie, care funcţionează într-un alt sediu, la câţiva kilometri distanţă.

Cei care ar fi realizat transportul sunt angajaţii unui serviciu privat de ambulanţă, care are serviciu pentru transportul pacienţilor. Incidentul a avut loc în 17 decembrie, cu două săptămâni înainte de a surveni decesul bărbatului.

Citește și: Mireasa a ajuns bătută la spital, chiar de la petrecerea de nuntă! Alte 11 persoane au fost rănite dintr-un motiv stupid

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top