Connect with us

Știri

Alexandru Cumpănașu face declarații despre complicii lui Dincă

Alexandru Cumpănașu a făcut declarații importante despre complicii criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă.

Alexandru Cumpănașu – Declarații despre complicii lui Dincă

Conform unchiului Alexandrei Măceșanu, există o rețea formată din persoane din politic și poliție care îl protejează pe monstrul de la Caracal. Alexandru Cumpănașu a anunțat că a depus la care conțin informații importante cu privire la persoanele sus-puse care l-ar proteja pe Gheorghe Dincă și o presupusă rețea de trafic de minore, subliniind că ar fi implicați peste 20 de politicieni.

Citește și: Taxa pentru șoferi! Măsuri dure pentru cine conduce în București. Noua taxă auto 1900 lei

Cumpănașu a mai afirmat că nu este vorba despre miniștri actuali, însă sunt persoane influente care fac tot posibilul să îl apere pe Gheorghe Dincă și să îți protejeze totodată  rețeaua de trafic de persoane.

„Așteptarea mea este aceea de a stabili dincolo de declarațiile acestui individ (Gheorghe Dincă, n.r.) din care eu nu cred nicio iotă să stabilească – prin alte mijloace de probă, nu prin declarațiile lui – adevărul. (…)

Există așteptarea mea și a familiei Alexandrei de a afla adevărul cu privire la complicii acestuia, la rețeaua din spatele lui, la cei care-l protejau din poliție, la cei care-l protejau din politică, din parchet, din alte zone – dacă ei există.

Citește și: DIICOT confirmă oficial o a doua victimă în cazul Caracal

Și dacă eu am depus 60 de pagini la parchet, cred că există. (Informațiile depuse la parchet sunt, n.r.) Despre persoane care l-au cunoscut și protejat de-a lungul timpului – cu nume”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Digi24.

„Nu voi da nume, pentru că este firesc să le protejez identitatea cât timp nu sunt dovediți. Eu am depus indicii și declarații și nume. Sunt (mulți, n.r.). Cred că vor ieși, dacă se face ancheta cum trebuie, cel puțin 20 de politicieni. Nu sunt numai din Olt. Cine a spus că doar din Olt? Nu. Eu știu despre cine e vorba. Nu sunt miniștri actuali”, a mai declarat unchiul Alexandrei.

Citește și: O femeie din Olt spune că a fost victima criminalului Gheorghe Dincă

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top