Fiica lui Gheorghe Dincă despre părinții victimelor tatălui ei: Sunt mai distruși decât noi

15.08.2019
Fiica lui Gheorghe Dincă despre părinții victimelor tatălui ei: Sunt mai distruși decât noi

Fiica lui Gheorghe Dincă vorbește despre părinții victimelor tatălui ei. Femeia a făcut declarații la Antena 3.

Fiica lui Gheorghe Dincă despre părinții victimelor tatălui ei: Sunt mai distruși decât noi

Fata presupusului criminal Gheorghe Dincă a făcut noi declarații despre tatăl ei, despre avocata acestuia, dar și despre părinții fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Femeia spune că familia ei este extrem de îndurerată de tot ceea ce se întâmplă, însă își imaginează că părinții adolescentelor sunt mult mai distruși decât ei.

Citește și: O femeie din Olt spune că a fost victima criminalului Gheorghe Dincă

Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat și că tatăl său nu a dat semne de violență în copilăria sa: „Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. (…) Niciunul nu e implicat în niciun trafic. Şi se poate verifica. (…) Eu ştiu că lucra într-un service, nu lipsea niciodată, mai mult de ora 10-11 nu stiu să fi plecat. (…) În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere şi al familiei, am fost foarte şocaţi să aflăm această faptă.

Se pare că până în momentul de faţă sunt indicii că ar fi făcut.

Nu vreau să mă gândesc ce simt părinţii ăia, pentru că oricum sunt mai distruşi decât noi, sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră”.

Fiica lui Gheorghe Dincă a vorbit despre părinții victimelor tatălui ei

Fiica lui Gheorghe Dincă a mai precizat că și-ar dori să privească în ochii tatălui ei și să îl întrebe dacă s-a gândit vreo clipă la aceste copile, sau măcar la copiii lui. „Aş vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut şi dacă s-a gândut o clipă la acei copii şi la copiii lui” , a spus femeia.

Citește și: Anomalii în solul pe care se află casa lui Gheorghe Dincă. Ce a indicat scannerul

Citește și: Detalii care dau fiori. Ce au găsit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dincă