Connect with us
Gheorghe Dincă șochează din nou! Nimeni nu s-ar fi așteptat la gestul lui

Social

Gheorghe Dincă șochează din nou! Nimeni nu s-ar fi așteptat la gestul lui

Cazul din Caracal nu a fost rezolvat nici acum, după mai bine de un an de când cele două fete au dispărut din cauza lui Gheorghe Dincă. Între timp, familiile celor două au rămas în așteptarea adevărului, cu sufletul plin de durere din cauza pierderii suferite. Tragediile se țin lanț de familia Melencu, care nu își mai găsește liniștea. Tatăl Luizei a decedat în urmă cu două zile. La aflarea veștii, Gheorghe Dincă a avut o reacție neașteptată.

Gheorghe Dincă, reacție uimitoare

În urmă cu două zile, tatăl Luizei Melencu, una dintre cele două fete din Caracal dispărute în urmă cu mai bine de un an, a decedat. Acesta avea mai multe probleme de sănătate, care s-au accentuat odată cu dispariția fiicei sale.

Anunțul a fost făcut de asociația Noi suntem ajutorul, care a publicat un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială de Facebook. Din mesaj reiese faptul că acesta ar fi murit cu un mare regret în suflet: faptul că nu știe ce s-a întâmplat, de fapt, cu Luiza, fiica sa dispărută. Decesul a fost confirmat și de sora Luizei, care a scris un comentariu în care își plângea tatăl.

„În urma cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale: Luiza Melencu, cazul Caracal. În seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri. Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dureroasă! Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu!”, sună anunțul de condoleanțe postat pe pagina de Facebook „Noi suntem ajutorul”.

Și Gheorghe Dincă a aflat de moartea bărbatului. Reacția lui ar fi fost una extrem de agresivă, fiind nevoie de intervenția gardienilor pentru a putea fi calmat. Acesta ar fi început să țipe și să arunce cu obiecte în celula în care este închis. După ce s-a liniștit, a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta: a cerut un pix și o foaie pentru a scrie o scrisoare către mama Luizei Melencu, prin care a vrut să îi spună că se oferă să plătească toate costurile înmormântării soțului ei.

Cristina Calara este jurnalist huff.ro de la începutul redacției. Din 2016, aceasta este specializată în secțiunile media, tv, vedete și stil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top