Connect with us
O bătrână de 90 de ani a supraviețuit miraculos, după ce a băut antigel și lichid de parbriz

Social

O bătrână de 90 de ani a supraviețuit miraculos, după ce a băut antigel și lichid de parbriz

O femeie de 90 de ani a supraviețuit miraculos, după ce a consumat antigel, crezând că e suc. Iar asta nu este singura pățanie care i-ar fi putut aduce moartea femeii. În urmă cu un an, ea a consumat lichid de parbriz, crezând că este apă. Femeia are probleme cu vederea și se afla singură acasă când au avut loc neplăcutele incidente. În plus, are și un grad crescut de afectare neurologică.

Bătrâna de 90 de ani a supraviețuit ca prin minune

Un incident grav ar fi putut să fie fatal pentru o bătrână de 90 de ani din Iași. Anul trecut, ea a scăpat ca prin minune când a băut lichid de parbriz, crezând că este apă. Anul acesta, ea a confundat din nou antigelul cu sucul, ceea ce a dus-o la spital. Fiindu-i sete, femeia cu probleme de vedere a băut din prima sticlă pe care a avut-o la îndemână. Cel care a găsit-o căzută la pământ a fost fiul femeii, care a chemat imediat ambulanța.

Medicii susțin că femeia este o norocoasă și cel mai mare avantaj a fost că familia a găsit-o la timp. Atât acum, cât și anul trecut, femeia ar fi riscat să moară din cauza substanțelor consumate. Intoxicația a fost una severă de fiecare dată, însă bătrâna are noroc, iar în câteva zile va fi externată. Ea a fost internată pe secția de Nefrologie și i s-a făcut o ședință de hemodializă. Medicii avertizează și spun că nu este singurul caz de acest fel,

Pacienta de 90 de ani este o supraviețuitoare. Femeia a fost adusă în stare gravă la spital de către familie, după ce a consumat aproximativ 20 de ml de Etilenglicol (n.r.- substanță conținută de antigel). Pacienta suferă de tulburări de vedere și, aflându-se singură acasă, a băut antigel, crezând că este suc. Totodată, pacienta are un grad crescut de afectare neurologică. A ajuns la Spitalul «C.I. Parhon» din Iași în stare gravă și a fost internată pe secția de Nefrologie. Starea pacientei a fost stabilizată și a făcut și o ședință de hemodializă.”, a declarat Purtătorul de cuvânt la Spitalul „C.I. Parhon.” din Iași.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top