Connect with us
O femeie adoptă un cimpanzeu după ce i-a murit unicul fiu. După ani buni de pace, maimuța i-a distrus viața: ce i-a făcut

Social

O femeie adoptă un cimpanzeu după ce a murit unicul fiu. După ani buni de pace, maimuța i-a distrus viața: ce i-a făcut

În SUA un cuplu a decis să adopte un cimpanzeu acum mulți ani. Atunci era doar un pui salvat din sălbăticie, după ce mama îi fusese împușcată mortal. După ani de conviețuit în pace și înțelegere, viata femeii urma să fie distrusă pe viață. Află din rândurile de mai jos ce a putut să îi facă cimpanzeul.

O femeie adoptă un cimpanzeu după ce i-a murit unicul fiu. După ani buni de pace, maimuța i-a distrus viața: ce a făcut

Sandra și Jerome Herold sunt cuplul care după ce și-au pierdut unicul fiu, au decis sa aducă un cimpanzeu acasă. Micul cimpanzeu a fost botezat Travis și s-a adaptat rapid în noua sa familie.

Trăind atât de mult lângă oameni, a ajuns sa preia din obiceiurile așa-zișilor săi părinți. Cimpanzeul începuse să deschidă ușa cu cheia, să se îmbrace singur sau să ude florile.

Deși credeau că acest cimpanzeu și-a uitat latura sălbatică, aceasta avea să iasă la suprafață cât de curând. Sandra, femeia care l-a adoptat declara despre viața lor de familie:

„Dormeam împreună cu el noaptea, făceam baie împreună, mâncam împreună. Nu cunoști cu adevărat un cimpanzeu până când nu faceți toate aceste lucruri împreună.”

Primele semne ale transformării cimpanzeului au apărut atunci când a încercat să evadeze pe fereastra mașinii. Peste 10 zile, Travis a dispărut de acasă furând cheile și încuind-o pe femeie în casă. Sandra și-a sunat prietena Charla Nash să o ajute în căutarea lui Travis.

Natura sălbatică iese la suprafață

Charla l-a ademenit pe cimpanzeu cu jucăria preferată, dar acesta a atacat-o desi o știa de ani de zile. Sandra a încercat să își ajute prietena desi ar fi putut ajunge să fie nevoită să înjunghie cimpanzeul. Sandra a declarat:

„Pentru mine, să recurg la un asemenea gest, să înfig un cuțit în el, ar fi fost ca și cum aș fi înfipt un cuțit în mine.”

A sunat la 911 și a cerut ajutor disperată: „Vă rog să o veniți, mănâncă din ea!”. Un echipaj de poliția a venit la fața locului și a împușcat cimpanzeul care își ieșise din latura domesticită.

Charla avea fața complet mutilată și a fost transportată la spital. După o operație de 7 ore, medicii i-au construit fața atât cât au putut. Totuși, viața avea să îi fie distrusă pe viață. După 2 ani, a primit un transplant de față și de mâini, iar în prezent trăiește într-un azil unde primește îngrijire permanentă.

Povestea ei a devenit cunoscută de-a lungul timpului apărând inclusiv în emisiunea lui Oprah Winfrey. În anii ce au urmat atacului, Charla a lucrat intens la expresia sa facială pentru a putea zâmbi măcar o dată. Sandra, mama adoptivă a animalului, a murit în 2010 la 72 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top