Connect with us
WhatsApp are un truc pe care nu îl știu mulți și care este extrem de util

Social

WhatsApp are un truc pe care nu îl știu mulți și care este extrem de util

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații pe care internauții le folosesc la nivel global. Această aplicație de mesagerie te ajută să te conectezi cu alți oameni și să transmiți fișiere care nu își micșorează rezoluția sau mărimea. Mulți nu știu, dar aceasta are un truc care te va ajuta enorm de mult.

WhatsApp are un truc pe care nu îl știu mulți și care este extrem de util

În anul 2020 WhatsApp a fost declarată cea mai mare platformă de mesagerie la nivel global. Mai mult de 2 miliarde de oameni o folosesc zilnic în detrimentul altor aplicații pentru a ține legătura cu cei dragi. Această aplicație are o mulțime de funcții pe care utilizatorii le preferă, dar acestea pot fi folosite și drept trucuri pentru anumite lucruri pe care nu le știai.

WhatsApp are de asemenea o platformă denumită WhatsApp Web pe care o poți folosi pentru a accesa aplicația de pe laptop sau tabletă. Atât timp cât telefonul rămâne conectat la internet și cu aplicația deschisă, WhatsApp web îți arată mesajele pe laptop și poți scrie direct de pe laptop. Dacă se deconectează de la telefon, tot ce trebuie să faci este să dai refresh paginii Web și să verifici conexiunea la internet a telefonului.

Folosind această aplicație poți transfera diverse fișiere între mai multe dispozitive cum ar fi calculator sau tabletă folosind același timp de WhatsApp. Mai mult, te vei putea loga în WhatsApp Web pentru a transmite fișiere mari prin această platformă.

Mod de funcționare

Dacă dorești să trimiți poze sau alt tip de documente de pe un dispozitiv pe altul, tot ce ai nevoie este numărul tău de telefon în agendă. Deschizi conversația cu tine și apoi trimiți fișierele. Acest truc nu este unul știut de multe persoane, nu este unul standard, dar oricine îl poate folosi pentru a-și transfera fișiere între mai multe dispozitive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top