Connect with us
Sora lui Ekeng arunca BOMBA! Ce SE STIA inainte sa moara dinamovistul

Știri

Sora lui Ekeng arunca BOMBA! Ce SE STIA inainte sa moara dinamovistul

Detalii socante ies la iveala la doua zile de la moartea jucatorului de la Dinamo, Patrick Ekeng. Sora acestuia, Monique Chantal, sustine ca era cunoscuta starea sa subreda de sanatate inainte sa intre pe teren, acuzand voalat clubul Dinamo pentru ca i-a permis sa evolueze in seara de vineri.

Cu toate ca Liviu Batineanu, medicul echipei Dinamo, a declarat in repetate randuri ca jucatorul camerunez nu a avut probleme de sanatate, in urma investigatiilor facute, sora lui Ekeng spune cu totul altceva. Stia aproape toata lumea ca fotbalistul era intr-o stare proasta, ca nu putea juca.

Raed Arafat face dezvaluiri incredibile despre moartea lui Patrick Ekeng

Reactia surprinzatoare a clubului Dinamo in cazul Patrick Ekeng

SOCANT: Mesajul lui Patrick Ekeng de pe Whatsapp inainte sa moara

„I-a spus celui mai bun prieten ca nu poate sa joace, ca este obosit”, a marturisit Monique pentru BBC. „Era un om extraordinar, foarte generos si un adevarat gentleman. Tuturor din familie ne e cumplit de greu in aceste moment. E un cosmar”, a mai spus Monique.

O alta informatie care a aparut recent in presa este ca, initial, Mircea Rednic nu a vrut sa il lase pe Ekeng sa intre pe teren din cauza unor probleme musculare de care se plangea. Tehnicianul dorea sa il tina apt pentru finala Cupei, insa pentru ca un alt jucator de la Dinamo, Bicfalvi, nu era recuperat 100% din punct de vedere fizic dupa o accidentare, Patrick trebuia sa intre in meci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top