Connect with us
Sora lui Ilie Năstase, Georgeta Kornmann, a murit. Cauza morții

Știri

Sora lui Ilie Năstase, Georgeta Kornmann, a murit. Cauza morții

Necaz mare pentru Ilie Năstase! După ce azi s-a ales cu două dosare penale, fiind prins băut la volan, fostul tenismen a mai primit o veste cumplită. Sora sa, Georgeta Kornmann, a murit la vârsta de 73 de ani, anunță presa tabloidă.

Se pare că femeia se lupta de mai multă vreme cu o boală cumplită, care i-a grăbit sfârșitul.

Fostul lider mondial al tenisului a confirmat decesul, spunând că sora sa a murit în timp ce el era la poliție. El s-a mai declarat puternic afectat de decesul rudei sale.

Viața este o serie de urcușuri și coborâșuri, iar în momentele dificile, ai nevoie de sprijin și înțelegere. De curând, familia mea a suferit o pierdere foarte dureroasă. Sora mea ne-a părăsit astăzi, iar acest eveniment m-a afectat puternic.

În aceste momente grele, vă rog pe voi toți, prietenii mei de aici, dar și pe toți participanții la viața publică și colegii din mass-media, să înțelegeți nevoia de intimitate a familiei mele. Acum, nimic nu este mai important decât să putem trata acest eveniment în liniște și cu respect. Un gând bun, este mesajul postat de acesta pe contul său de Facebook!

Femeia locuia intr-un apartament cu doua camere din zona Baneasa, unde era vizitata mereu de familia lui Ilie, care se ingrijea ca Georgetei sa nu-i lipseasca nimic.

„Ori de cate ori ne intalneam, imi facea cadouri scumpe. Si azi si-a pastrat acest obicei. Am primit de la el un ceas Cartier, bratari sau lanturi de aur”, marturisea Georgeta, în urmă cu ceva timp.

Astăzi, fostul tenismen Ilie Năstase a fost urmărit şi blocat în trafic de poliţişti după ce s-a pus în mişcare fără ca oamenii legii să îi acorde acest drept, el devenind agresiv şi refuzând, la momentul iniţial, să coboare din maşină, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, comisarul şef al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Victor Gîlceavă.

Potrivit acestuia, maşina în care se afla Năstase, care era şi însoţit, a fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere Bucureşti în jurul orei 4.45, iar după o discuţie cu agentul de poliţie, care i-a solicitat documente pentru control, şoferul a pus autovehiculul în mişcare, fără a avea acceptul poliţistului.

În acest context, a avut loc o urmărire, maşina în cauză fiind blocată în trafic după aproximativ 200 de metri, a arătat sursa citată.

Gîlceavă a precizat că la faţa locului a fost solicitat sprijin, în cauză acţionând în total şase poliţişti.

Ilie Năstase a fost legitimat şi i s-a cerut să se supună testării cu etilotestul, însă a refuzat şi a devenit agresiv, „manifestând o atitudine neprincipială faţă de colegii noştri şi faţă de o conduită socială corectă”, motiv pentru care a fost încătuşat, a explicat şeful Brigăzii Rutiere.

Acesta a arătat că, la momentul iniţial, Năstase nu a dorit să iasă din maşină, fiind scos de poliţişti, dar nu târât, colegii săi uzitând de procedurile interne.

Gîlceavă a precizat, referindu-se la momentul încătuşării, că, din punctul său de vedere, au fost aplicate prevederile legale, adăugând că în astfel de situaţii se fac verificări suplimentare prin structurile de control intern cu privire la legalitatea, oportunitatea şi modul în care a fost dispusă măsura în cauză, dar şi faptul că există imagini filmate care reprezintă probe la dosarul cauzei.

„Întrucât a refuzat să se supună testării pentru determinarea unei valori primare şi a prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta a fost condus pentru recoltarea de probe biologice la IML unde, în prezenţa colegilor noştri, a dorit totuşi să se supună unei astfel de testări, rezultatul fiind 0,55 mg/l în aerul expirat, valoare ce conferă obligativitatea recoltării probei de sânge, aflându-ne în prezenţa unei infracţiuni la regimul rutier. (…)

Persoana în cauză a fost supusă şi unui test privind existenţa consumului de substanţe stupefiante, rezultatul fiind negativ”, a mai spus şeful Brigăzii Rutiere.

În urma primului incident în care a fost implicat Ilie Năstase, a fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de refuz de prelevare a mostrelor biologice, fostul tenismen fiind, de asemenea, amendat cu suma de 1.000 de lei pentru conduita necorespunzătoare, a mai precizat sursa citată.

Ulterior, Ilie Năstase a fost depistat în zona Şoselei Ştefan cel Mare în timp ce conducea un motociclu având permisul de conducere suspendat, poliţiştii întocmind acte procedurale pentru conducerea cu permis necorespunzător categoriei vehiculului condus şi conducerea cu permis de conducere suspendat.

Totodată, Năstase a fost amendat cu suma de 1.305 lei şi a primit şase puncte de penalizare, în condiţiile în care a fost observat de un poliţist făcând un viraj la stânga peste marcajul continuu, a mai precizat Gâlceavă.

Ce a spus Ilie Năstase despre incidentul cu polițiștii

La ieşirea din sediul Brigăzii Rutiere, fostul tenismen a spus că a făcut declaraţii, că a fost testat din nou cu aparatul etilotest şi a confirmat faptul că şi-a scos un certificat medico-legal.

„Miliţienii, că nu pot să le zic poliţiştii. Poliţiştii nu sunt agresivi. Am făcut doi metri din Parcul Herăstrău şi m-au oprit. Aţi băut? Da, trei beri. Haideţi, domnul Năstase, aţi băut mai mult. M-au pus să suflu. Am spus că nu, vreau să merg la miliţie şi să suflu.

M-a tras unul din maşină, m-a dat cu faţa de asfalt, s-a urcat unul pe mine şi mi-a pus cătuşele. Într-un fel m-au bătut înainte. După ce mi-a făcut testul alcool, a ieşit 0,05, a venit un alt miliţian şi a spus că trebuie să îi luăm sânge ăstuia, că a băut.

Mi-au luat şi test pentru droguri. Oamenii ăştia sunt duşi. 005. Aşa scrie şi în procesul verbal. (…) Mi s-a făcut rană de la cătuşe. Mi s-a spus că aşa se face când nu accepţi şi eşti agresiv. Poate am fost agresiv verbal, dar fizic nu puteam să fiu.

Ei stau la pândă. Nu doar pentru mine, pentru toată lumea. Ce poţi să faci seara acolo? Să mănânci şi să bei. Când îi spui că ai băut trei beri şi îţi spune că ai băut mai mult, cum reacţionezi? Mă voi duce la CEDO. Doamna ministru şi secretara de stat a dânsei nu au vrut să răspundă la telefon. Dacă vrei să arestezi, să-i pui cătuşele unui fost parlamentar sau general, treci un pic mai sus, că aia nu gândesc cu picioarele ca ei.

Mi-au spus că eram un pericol public. Dacă m-ai oprit la trei metri, care era pericolul? Ei au filmat, dar doar când eram în maşină cu ei. Au filmat doar ce au vrut ei. La secţie unii mai râdeau, erau fericiţi că au prins un peşte mai mare.

Mă duc să îmi iau certificat medico-legal. O să mă duc la CEDO. Nu mă duc la doamna Dan, că nu o interesează. Ei trebuiau să reacţioneze altfel. Erau trei maşini de poliţie. Cred că nu acţionau aşa nici dacă eram cel mai mare terorist”, a spus Ilie Năstase la Antena 3.

Citește și: Ilie Năstase, scandal cu polițiștii. Cum s-a ales fostul tenismen cu două dosare penale – UPDATE

1 Comment

1 Comment

  1. andrei dumitru cantaragiu

    2018-05-26T17:21:51+03:00 at 17:21

    Doamna ministru de la INTERNE , prietena si protejata lui DRAGNEA cand TUDOSE pe drept cuvant i-a cerut demisia , AR TREBUI SA SI-O DEA ACUM !!!
    Este INADMISIBIL sa te porti in HALUL IN CARE S-AU MANIFESTAT politistii , contra lui ILIE NASTASE , care este TOTUSI O MANDRIE NATIONALA !
    Este , poate a mia oara cand politistii , DIN TOATA TARA , DEMONSTREAZA SI CU ACEASTA OCAZIE, CA SUNT TOTAL LIPSITI DE DISCERNAMANT !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top