Știri

Sorin Andrei Niculescu, soțul Andei Adam, adus cu mandat la DIICOT

Sorin Andrei Niculescu, soțul Andei Adam, va fi adus la DIICOT Constanța. Pe numele acestuia a fost emis un mandat, el fiind cercetat pentru clonare de carduri.

Procurorii antimafie susțin că acesta a deținut mai multe carduri contrafăcute, ai căror emitenți legitimi erau bănci de peste hotare.

Ce acuzații i se aduc lui Sorin Andrei Niculescu

„NICOLESCU SORIN ANDREI – a fost emis mandat de aducere la sediul DIICOT ST Constanta – cercetat pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică, prev. de art.24 alin.2 din Legea 365/2002, cu aplic.art.41 alin.2 din C.P. (1969) şi art.5 C.P., efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, prev. de art.27 alin.1 din Legea 365/2002, cu aplic. art.41 alin.2 din C.P. (1969)  şi art.5 C.P. şi accesul, fără drept, la un sistem informatic, prev. de art.42 alin.1, 2, 3 din Legea 161/2003, cu aplic. art. 41 alin.2 din C.P. (1969) şi art.5 C.P., toate cu aplic.art.33 alin.1 lit.b din C.P. (1969). În perioada mai 2009 – iulie 2012, în mai multe rânduri, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, a deţinut mai multe carduri contrafăcute, ai căror emitenţi legitimi erau bănci sau alte instituţii financiare din Australia, S.U.A., Mexic, în scopul punerii în circulaţie.

Citește și: Anda Adam, mesaj pentru Bianca și Victor după ce au devenit părinți

În aceeaşi perioadă a încercat să retragă şi a retras sume  de bani de la un ATM situat in Mun.Constanţa,  în cuantum de circa 48.170 lei, fără consimţământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, modalitatea prin care s-a accesat ilegal sistemul informatic mai sus menţionat, prin încălcarea măsurilor de securitate“, se arată în comunicatul remis de către DIICOT Constanţa.

Problemele cu legea ale lui Sorin Andrei Niculescu au ieșit la iveală încă de anul trecut. Bărbatul riscă o condamnare maximă de 12 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Anda Adam și soțul său au împreună o fetiță.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More