Connect with us

Știri

Sotia lui Andi Moisescu a devenit BARONESA! Uite cu cat i s-a marit averea!

Sotia lui Andi Moisescu, cunoscuta Olivia Steer, tocmai a devenit mai bogata, putand fi numita mica baronesa din familia juratului de la Romanii au talent.

Aceasta a castigat in urma unui proces greoi 30 de hectare de teren arabil si de padure, intr-o solutie finalizata favorabil vedetei de catre Judecatoria Carei.

CITESTE SI: SCANDAL LANGA MORMANTUL LUI ARSENIE BOCA

„Dispune reconstituirea dreptului de proprietate in favoarea petentelor asupra 30 ha teren din care 25,8 ha teren arabil, 2,70 ha padure şi 1,5 ha pasune; dispune punerea in posesie a petentelor pe vechiul amplasament sau pe un alt amplasament cu privire la 2,70 ha padure si 1,5 ha pasune si pe un alt amplasament cu privire la suprafata de 25,8 ha teren arabil sau, daca nu este posibila restituirea in natura a terenului arabil, sa li se acorde despagubiri”, se arata in verdictul dat de Judecatoria Carei.

Potrivit presei, Olivia Steer a dus in spate acest proces timp de sase ani, insa nicio clipa nu si-a pierdut speranta ca l-ar putea castiga. Terenul pe care l-a castigat vedeta se afla in judetul Satu Mare, in comuna Cauas, acolo de unde se trage familia vedetei de televiziune.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top