Soțul a abuzat-o sexual la două săptămâni de la naștere. Ce s-a întâmplat cu ea după acest abuz

Ortega a adus pe lume un băiețel și credea că acest lucru îi va asigura o căsnicie fericită. Soțul începuse să arate semnele unei personalități mai agresive, dar credea că nou-născutul îl va face să devină un om mai calm și un părinte bun. N-a fost așa.

Pe măsură ce zilele treceau, el devenea din ce în ce mai posesiv și mai furios. Cei doi au avut o ceartă puternică, în care el a amenințat-o, iar tribunalul l-a obligat să meargă la cursuri de management al furiei. Nici această terapie nu a ajutat.

La două săptămâni de la naștere bărbatul a abuzat-o sexual în timp ce fiul lor era în cameră și a supus-o unor chinuri greu de imaginat.

Femeia a fost bătută cu bestialitate, drogată și chiar înjunghiată. De frică să nu își piardă copilul, ea a îndurat zile întregi aceste abuzuri.

Chinul s-a terminat după ce mama femeii, îngrijorată că fiica ei nu mai dă niciun semn de viață, a intrat cu forța în casa celor doi. Când a văzut în ce hal arăta aceasta, a alertat poliția, iar bărbatul a fost arestat.

I-a dat la coaste si peste sani, spunand ca laptele ei nu e bun de nimic. Ca ea nu e buna de nimic. A incercat sa o orbeasca si sa o surzeasca pentru ca ea sa nu stie daca fiul ei are nevoie de ea”, a spus mama victimei

Puteți vedea în videoclipul de mai jos cum arată femeia după chinurile la care a fost supusă.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-07-25T16:32:03+03:00 16:32

Vezi comentarii

  • După umila mea părere, la cât de frumoasă şi nurlie este doamna din fotografie, eu cred că lucrurile au stat vice versa........

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More