Connect with us
Spa la tine acasa in doar cateva minute

Știri

Spa la tine acasa in doar 3, 5 sau 10 minute

Poti obtine cu usurinta un salon de spa la tine acasa! Nu ai nevoie decat de 10, 5 sau 3 minute!

In cazul in care ai avut o zi foarte lunga la birou sau o dupa-amiaza obositoare la cumparaturi, pe tocuri, noi iti recomandam cu drag 3 tratamente spa de relaxare, de care te poti bucura seara, atunci cand ajungi acasa! In plus, le poti face in 3, 5 sau 10 minute. Tentant, nu?

Te poate interesa si: Foloseste uleiul de cocos in ritualul tau zilnic de frumusete

Te poate interesa si: Tipsuri de ingrijire a tenului la barbati

Nu crezi? Te invitam sa te convingi singura de efectul benefic al acestor tratamente spa!

Atunci cand ai la dispozitie 10 minute

In acest timp poti incalzi 5-7 cani de lapte integral pana cand e caldut, nu fierbinte (atentie!). Apoi poti adauga 2 cani de apa calda si alaturi cateva picaturi de ulei esential de iasomie sau de vanilie, cum doresti. Toarna intregul amestec intr-un lighean si inmoaie-ti picioarele in acesta apa minune pentru aproximativ 10 minute.

Acidul lactic care se afla in lapte iti va indeparta toate celulele moarte, in timp ce grasimea din acesta iti va hidrata pielea si o va lasa moale. La final, iti poti sterge picioarele cu un prosop moale, apoi poti indeparta pielea uscata in exces cu o piatra ponce sau cu o pila de calcaie, inainte sa aplici crema de seara. O minunatie!

Te-ar putea interesa si: Aceste uleiuri trebuie sa faca parte din ritualul tau de frumusete

Atunci cand ai la dispozitie 5 minute

In doar 5 minute poti sa iti exfoliezi toata pielea moarta si uscata, de la umeri pana la calcaie, cu un scrub! Din ce sa il prepari? Din zahar brun. Iata cum procedezi!

Amesteca cu incredere 2 parti zahar brun cu o parte miere si ulei de masline pana cand intregul amestec atinge consistenta pe care ti-o doresti. Apoi maseaza scrubul obtinut pe piele. La final poti sta in cada de dus pentru a te clati. Daca ai 15 minute la dispozitie, fa operatiunea asta dupa ce ti-ai inmuiat picioarele in lapte.

Atunci cand ai la dispozitie 3 minute

Poate nu stiai, dar untul de shea este trucul pentru o piele matasoasa! La scurt timp dupa ce ai iesit de la dus, da-te pe corp cu unt de shea, pe care il gasesti la orice magazin de produse naturiste.

Untu iti va face pielea mai moale si mai sexy, iar acele 3 minute pe care le petreci aplicand crema te vor ajuta sa te simti relaxata si rasfatata pentru tot restul zilei. In plus, pentru si mai multe clipe de rasfat poti adauga cateva picaturi de ulei de migdale in crema. Efectul? Un miros imbatator care te va conduce in cel mai luxos si exclusivist salon de spa!

Sursa foto carbondaletourism.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top