Connect with us
Statistici din toată lumea despre jocurile de noroc

Știri

Statistici din toată lumea despre jocurile de noroc

Statistici din toată lumea despre jocurile de noroc

Jocul de păcănele online este printre cele mai populare în rândul utilizatorilor de cazinouri virtuale. Acest lucru se reflectă din plin în sutele de variații ale acestui joc, fiecare cu simboluri diferite și incluzând mai multe opțiuni de joc și de mini-jocuri, dar și în statisticile referitoare la sloturi online. Ești și tu parte a acestui fenomen, relaxându-te în timpul liber cu păcănele online? Iată câteva date interesante despre jocul de sloturi și alte jocuri de noroc

Valoarea pieței de sloturi online

Se preconizează că valoarea pieței de jocuri de noroc mondiale va fi de aproximativ 100 de miliarde de dolari în 2026.

Profiturile din jocuri de noroc au atins un prag de 66,67 miliarde de dolari în 2020.

Obiceiuri ale jucătorilor de sloturi

96% din clienții cazinourilor online preferă să joace de acasă.

Australienii sunt printre popoarele care cheltuie cei mai mulți bani pe jocuri de noroc, și anume în jur de 1200 de dolari în fiecare an.

85% din americani spun că au jucat jocuri de noroc cel puțin o dată în viață.

În Regatul Unit, grupa de vârstă care pariază și joacă jocuri de noroc cel mai mult este 18-24.

Obiceiuri ale jucătorilor de sloturi în cazinouri fizice

Aproape jumătate din cei care calcă pragurile cazinourilor americane joacă sloturi.

68% din jucătorii de jocuri de noroc spun că aleg cel mai adesea sloturi.

Probleme legate de dependența de jocuri de noroc

Femeile au un risc cu 31% mai mare de a dezvolta dependență de jocuri de noroc.

Persoanele care consumă alcool în exces au un risc de 23 de ori mai mare de a se confrunta cu probleme cu jocurile de noroc față de cele care nu beau.

Riscul studenților de a avea probleme cu jocurile de noroc este dublu în comparație cu alte categorii de persoane.

Câștiguri record

Un texan a doborât recordul mondial pentru câștiguri fără jackpot la sloturile online în martie 2022, adunând 22.5 milioane de dolari într-o singură rotire. Trainwreck, pe numele real Tyler Niknam, a câștigat o sumă uluitoare în timp ce juca Might of Ra.

Recordul mondial pentru cel mai mare câștig de sloturi online din toate timpurile a revenit unui jucător belgian anonim, anul trecut. Acesta a câștigat 23,4 milioane de dolari jucând Absolootly Mad Mega Moolah. Jucătorul a mizat doar 18,30 USD înainte de a obține jackpot-ul uriaș.

În lumea jocurilor de sloturi în cazinouri fizice, sumele record sunt și mai mari. În 2003, un jucător norocos din Los Angeles a câștigat 39,7 milioane de dolari în timp ce juca la Excalibur Casino din Las Vegas. A cheltuit doar 100 de dolari pe slotul Megabucks înainte de a ajunge la jackpot.

Scandinavii populează aproximativ jumătate din topurile cu cele mai mari câștiguri la sloturi. De ce? Câțiva factori care ar putea contribui la câștigurile lor frecvente sunt faptul că joacă doar la cazinouri licențiate și de prestigiu, faptul că au un rulaj mare, sesiunile lor de joc regulate și jocul în mai multe cazinouri simultan.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top