Categorii Știri

Stela Popescu a fost înmormântată! Discursul lui Alexandru Arșinel a smuls lacrimile întregii Românii

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost mereu asociați ca un cuplu, deși în viața reală cei doi nu au fost împreună, publicul nu i-a văzut niciodată alfel. Astăzi, 26 noimebrie, la 3 zile după ce Stela Popescu a murit, Alexandru Arșinel a susținut un discurs în biserică care a făcut întreaga Românie să plângă!

Alexandru Arșinel a strigat-o pe Stela în biserică. A urmat un moment de liniște, apoi actorul și-a continuat discursul emoționant

Alexandru Arșinel ne-a făcut pielea de găină astăzi. Discursul pe care l-a ținut în biserica de la Cernica în memoria Stelei Popescu ne-a făcut pe toți să plângem.

A strigat-o de două ori pe Stela, dar actrița nu a răspuns. S-a lăsat o tăcere apăsătoare, iar apoi, printre lacrimi, marele actor și-a continuat discursul.

„Lasa in urma o mare durere naemului romanesc, familiei, prietenilor, mediului aristic si nu in ultimul rand, mie.

Cand m-am referit la familie, m-am gandit si la familia noastra, a actorilor de teatru, film si televiziune si mai ales a familiei noastre de la Teatrul de Revista Constantin Tanase.

Stela!… plecarea ta reprezinta o mare pierdere, un gol pe care mult timp nu stiu cum il vom mai umple.

Mă simt singur pe scena. Fara tine, draga mea prietena… Dupa 4 decenii in care am impartit bucurii si lacrimi, fericire, dar mai ales aplauze din partea publicului care nu te av uita niciodata. ai fost, esti si vei ramane steaua noastra, steaua teatrului romanesc

de revista, incpand de astazi, o noua stea va straluci pe cer in constelatia marilor valor care nu mai sunt alaturi de noi.

Drum bun, Stela, catre stele!”, a spus Arșinel în biserică, la înmormântarea Stelei Popescu.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More